keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Simpuran kepit!

Tasmskin mölleissä koluttiin tänään yhdet radat kumpaisenkin kanssa. Wäinö karkasi lähdöstä ja pääsin palauttamaan sen takaisin. Sen jälkeen rata oli ihan mukavaa menoa. Jaakotukset olisivat saaneet olla hiukan reippaampia. Lopussa yksi rima alas, kun kokeilin putken takaa ohjaamista viimeisille hypyille. Hätäilin liikaa kääntymistä ja rima tuli mukaan. Muuten great rata:)

Sitten meidän lilla Willa.. Pikku höpsöilijän kanssa meillä on todellinen lukkiutuma kepeillä. Juuri kun keinusta päästiin eteenpäin.. Kepit eivät suju-kertakaikkiaan! Treeneissä ei ongelma juuri näy, mutta kun on painostava tilanne ni neiti aloittaa käsittämättömän hölkkäilyn ties mistä välistä, haahuilun, maan haistelun.. Tänään se oli viimeksi mainittua, taisipa pistellä mukamas maasta löytyneitä makupaloja (=roskiakin) mennessään. Voi meitä. Millähän sitä lähtisi lukitusta purkamaan? Kepit pitäisi saada taas extrahypersuper mukavaksi esteeksi kisatilanteessakin.

Huomisen treeneihin lähetettiin toivomus twistaamisesta ja jaakotuksista. Täytyy varautua perjantain pyörityksiin:)

Tampesterin agitollerikanta laajenee koko ajan:) Mölleissä liitelivät hienosti maxitollerit Minni ja Eppu, jotka raivaavat teitään vauhdikkaasti kohti kolmosia. Medeissä mölleili ihka ihana pikku Rooa, johon varmasti törmätään virallisissakin vielä!

Ei kommentteja: