perjantai 23. tammikuuta 2009

Lumen keskellä

Mahtavat lumikinokset ilmestyivät tänne viimeyönä. Koirat ovat aivan innoissaan lumessa pomppimisesta. Olihan sitä siis aikaisemminkin, mutta nyt ollaan ihan lumen keskellä. Jopa niin, että onnistuin jumiutumaan tänään kotipihaan auton kanssa!

Treenailtiin agilityä eilen Willan treenivuorolla Nokialla. Hanna pisti meitä kieppumaan muutamilla ratapätkillä. Poispäin käännöstä, jaakotuksia ja takaaleikkauksia lyhyellä matkalla. Haastavia kuvioita ohjaajalle, jonka piti muistaa ollla tarkalleen oikealla paikalla. Eihän se tietenkään muistanut. Söhläsin itte jokaisella pätkällä, mutta heti kun sain oman ohjauksen kuntoon onnistui pätkät koiraltakin hyvin. Kepitykset sujuivat tällä kertaa hienosti:)

Willan treenien jälkeen jäin vielä ottamaan treeniä hetkeksi Wäinön kanssa. Kääntymisiä treenattiin jälleen. Tehotreenit käännösten kanssa ovat selkeästi jo tuottaneet pientä satoa. Koiruus on selkeästi notkeampi ja nopeampi kääntyilemään. Samoin ohjaajakin osasi jo hieman paremmin miettiä miten ohjata ennakoiden niihin. Ja vaikka treenipätkissä oli tiukkoja mutkia pysyivät rimat hienosti kannattimissaan.

Iloisia uutisia on mahtunut muutamaan lähipäivään. Willan Ferra sisko pyöräytti 5 suloista pikkukettua maailmaan. Hurjasti onnea tuoreelle äidille ja laumalleen!
Eilen moottoritiellä kohtaamamme karannut kroati Nupo päätyi tänään turvallisesti takaisin kotiin:) Mahtava uutinen- uhkarohkea karkulainen aiheutti varmasti monille sydämentykytyksiä ja murehtimista.

Ei kommentteja: