sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Willa kolmosiin!!!


Tänään pikkuneiti yllätti:) Huolimatta mun kovasta jännityksestä varsinkin keppirivistöllä, Willa suoritti radan puhtaasti ja siitä napsahti meille odotettu viimeinen nousunolla. Niinpä me jo illalla starttasimme ensimmäisen medi3- luokan kilpailumme. Kolmosten startissa ylimääräiset paineet olivat poispyyhkäisty, joten turhaa jännittämistä ei ollut. Rata kulkikin ihan kivasti tosin alku oli kovin tahmeaa. Meno oli alussa väkinäistä ilman iloista "Willavauhtia". Johtuikohan hirmupitkästä päivästä tms..? Joka tapauksessa loppusuoralla päätin ottaa sekunteja hieman kiinni juoksuttamalla puomin alastulokontaktin ilman pysähtymistä. Maaliin tultiin innoissamme nollan kuva silmissä, mutta todellisuudessa tuomari oli puomin alastulosta nostanut käden virheen merkiksi eli vitonen. Vitsit, kun harmitti. Oma ahneus kostautui. Vielä enemmän harmitti, kun aika olisi nollalla voinut vielä riittää kilpailun voittoon ja ekaan ava-nollaan. Harmitus. Pienestä on kiinni tämä laji. Sen huomasi myös Willan medimiehen rataa seuratessa. Niin upean ja nopean radan, kun Saara ja Viggo tekivät, mutta viimeisellä parilla metrillä harmillinen kääntyminen suoralta kohti putkea ja melkein varma nolla kääntyi viimehetkellä hyllyksi. Harmitti toisten puolesta:(

Onnellinen hymy huulilla ollaan kyllä tänä iltana oltu nousun johdosta:) Willakin superonnellinen kylmän ja pitkän päivän jälkeen, kun sai herkutella kokonaisen hampurilaisen ja päälle leikkiä uudella palkintopatukallaan.

Wäinö jäi ilman hampparia, vaikka nollat kaatulivatkin lähinnä kartturin mokiin. Ensimmäisellä radalla napsahti vitonen avokeppikulman aloituksessa. Inasen myöhässä ja koiruus ehti kääntyä kakkosväliin. Muuten puhdas rata, ehkä muutamalla liian pitkällä kaarella ja yhdellä läheltä piti persjätöllä. Toisella radalla en kääntänyt tarpeeksi sarjaesteelle ja siellä käännähdys esteen takana väärään suuntaan ja lopulta hylly väärältä puolelta hyppäämällä. Muuten ihan ok rata, jolla yritin jo vedättää vauhtiakin koiraan.

Nyt on loma takanapäin. Pitäisi asentua menemään huomenna töihin. Pitää varmaan ensitöikseen laskea töissä piristykseksi, kuinka monta päivää on vielä kesäloman alkuun..:)


1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Huippua, onnea Willa ja Miia!! :)