sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tampereen KV-näyttely


Lisäilin muutaman kuvan näyttelystä. Kuvaajana Niko Rautanen.

Viikonloppu on vierähtänyt Pirkkahallilla Tampereen KV-näyttelyssä. Ensin lauantaina olin turistina ja Ketynä bortsu ja cavalierkehien reunalla. Sunnuntaina oli sitten Willan esiintymisvuoro tollerikehässä.

Willa käyttäytyi jälleen oikein hienosti koko näyttelyn ajan (jos ei oteta lukuun noutajan ahneutta ohikulkijoiden herkkuihin..). Vaikka kehään odottelu kestikin monta tuntia jaksoi pikkutolleri rauhoittua kehän vieressä vuoroin matolla maaten tai sylissä kiipeillen. Helppoa olla sellaisen koiran kanssa täpötäydessä sisänäyttelyssä:) Kehässä hienosti, mutta omaan makuun hieman liian laamaillen Willa esiintyi. Vaikka Saksalainen tuomari ei neidistä kovasti arvostelun perusteella tykännyt sai se silti hienosti arvostelukseen Erittäin Hyvän. Tavoite saavutettu! Arvostelu löytyy kotisivuiltamme Willan näyttelytuloksista (www.elisanet.fi/agitollot).

Hauskaa oli näytelmissäkin välillä pyörähtää. Näki paljon tuttuja ja pääsi rupattelemaan. Vaikka tollerien näyttelyväki ei niinkään kovin tuttua mulle ennestään ole, löytyi paikanpäältä heti monta mukavaa tuttua tolleriagilitaajaakin :) Myös moni ensimmäistä tolleriaan harkitseva kävi juttusilla, kyselemässä Willasukkasesta ja yleensäkin rodusta.

Parhaillaan odotellaan jännityksessä tulospalvelua ATT:n kisoista. Ainakin ekat startit ovat menneet putkeen- ekat nousunollat Hannalle ja Ihqulle sekä treeniryhmämme Katrille ja Jormalle. Onnea!!!


Ei kommentteja: