maanantai 9. maaliskuuta 2009

Treenilupaus

Täytyypä oikein blogiin käydä kirjoittamassa treenilupaus. Eli jälleen yritän motivoida itseäni tokoilun pariin. Miten se näin talvisaikaan tuntuu niin hankalalta? Jokatapauksessa nyt koitan aloittaa hieman tavoitteellisemman tokotreenailun. Luvattu.

Tätyypä tällä viikolla varmaan muistella Willa tyttösen kanssa missiasentoja.. Meidät löytää viikonloppuna Pirkkahallista (tiedän nimi on muuttunut, mutta nykyään liian pitkä) poseeraamasta KV-näyttelyssä. Varustus on bikiniasu (siis koiralla, oma kesätimmiys vielä kaukana), koska neiti näpsäkkä halusi vähäisestäkin talvipuuhkastaan jo luopua:(

Agiliitelytreeniä on luvassa tälläkin viikolla. Viimeviikolla käytiin lisätreeninä ottamassa ratapätkää Willan ja Ihq ihanan kanssa. Molemmat tytöt on kyllä niin mahtavia liitelijöitä. Willuskikin taisi vetää heti nollalla läpi- jos en ihan väärin muista:)

Lisäsin tuohon edellisiin nousuhehkutuksiin vielä systerin kännykameralla otetun kuvan Ylökkin kisailuista. Pösön peräkontti taitaa kisakauden alkaessa olla taas meille kuin toinen koti!

Ei kommentteja: