sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Lomalla

Jepujee! Loma alkoi! Viikonlopun oon istunut luennoilla hotelli Ellivuoressa kasvattajakurssilla. Kurssi oli aika tuhti paketti ohjelmaa ja lopuksi vielä se tentti. Nyt tuntuu tosiaan, että on lomansa ansainnut. Niin joo tentti meni läpi ja sain kasvattajatodistuksen. Nyt pitäisi sitten miettiä hakeako kasvattaja nimeä kennelliitosta ja jos niin minkälaista. Pentueenkin kasvattaminen joskus tulevaisuudessa on ihan täysin auki oleva pohdinta. Niin monta huomioon otettavaa asiaa...

Tällä viikolla päästiin parin viikon tauon jälkeen Wäinönkin kanssa omiin treeneihimme. Huomasi, että jätkässä oli taas intoa vähän liikaakin. Vauhtia alkaa tulla mukavasti meille molemmille. Ehkä ollaan pikkuhiljaa löytämässä yhteistä etenemisvauhtia radalle. Keskiviikon treeneissä huomasin muuten, että joku kohtuus on Jaakotuksissakin oltava. Muitakin vaihtoehtoja ohjaukseen on löydyttävä tietyissä paikoissa, vaikka tekniikka mahtava ansakäännöksiin onkin. Kivaa liidellä muuten koiran kanssa, johon voi jo aikalailla luottaa ja jonka kanssa yhteissävel alkaa löytyä. Agility on kivaa:)

Willuski treenasi torstaina. Pitkään jatkuneen laamailukauden (Onko hormoneilla ja juoksulla jotakin tekemistä?) intoa ja meininkiä alkaa taas löytyä! Tulevalle viikolle asetin tokoilutavoitteen. Eli lomalla tokoilua väh. 2x. Saas nähä pystynkö tavoitteen saavuttamaan..

Ens viikonloppuna olisi sitten Ylökkin kisat edessä. Agikausi alkaa nostella päätään!

Ei kommentteja: