torstai 5. helmikuuta 2009

Kidutusrataa

Tänään Hanna toteutti Jaakon suositteleman "kidutusradan" treeneissä. Eli 30 esteen rata, joka piti saada virheettä ja pysähtelemättä loppuun. Jos tuli jokin ohjausvirhe tai unohdus piti aloittaa alusta uudestaan. Radan tarkoitus oli lähinnä ohjaajan keskittyminen ja yrittäminen pitkällä ratapätkällä luovuttamatta. Eli rataa ei saanut ruveta pätkimään vaan piti pitää yritys kasassa loppuun saakka. Vaikeaa!

Olin tällä kertaa treeneissä Wäinön kanssa, jonka edellisen päivän treenit jäivät väliin. Harjoitus oli mielestäni parempi tehäkin Wäinön kanssa, kun Willan tarvitsisi nyt saada paljon onnistuneita suorituksia itseluottamuksen ja motivaation nostamiseksi. Osasin valmiiksi jo odottaa, että ite sössisin harjoituksessa monta kertaa ja menisi uusimiseksi.

Yllättävän hyvin harjoitus kuitenkin sujui. Lopulta taidettiin tehdä ilman unohduksia ja virheitä jo kolmannella kertaa. Wäinön ohjaaminen tuntui aika kevyeltä tällä kertaa. Tekniikat on aikas hyvin hallussa ja turhaa käskytystä ei tarvita. Kun vaan ite MUISTAA radan ja käyttää vartaloaan oikein!!! Mutta tosi hieno oli Wäinö!

Lopuksi pistettiin koirapakka sekaisin. Minichihun ohjaaja Johanna pääsi liitelemään Wäinön kanssa ja minä sain mini Welsh Corgi-Jorman. Johannalta sujui todella hienosti maxikoirankin ohjaaminen. Hienosti menivät:) Jormaa oli mukava ohjata. Tosi kova vauhti ukkelilla on, joten oikein kiva mennä sen kanssa. Tosin loppuradan juokseminen meni nauramalla, kun hajotimme lähes jokaisen esteen alas. Hauskaa oli. Tosi kivat treenit. Treenien tunnelmaa nosti myös Johannan leipoma herkullinen kakku. Chihu Ilja oli noussut viikonloppuna upeasti kolmosiin! Onnea!:)

Ei kommentteja: