lauantai 22. marraskuuta 2008

AGI+TOKO

Pitkästä aikaa kävin ottamassa omia agitreenejä hallilla koirien kanssa. Viikon ohjatuissa treeneissä tuli niin paljon täsmäkotiharjoittelua, että päätin pitkästä aikaa ryhdistyä ja lähteä treenaamaan. Wäinön kanssa keskityttiin takaakiertoihin, välistävetoihin ja nopeisiin käännöksiin hypyillä. Takaakierrot lähtivät sujumaan, kun ymmärsin itse tulla hypyn edestä pois. Silti muutamat rimat lensivät, kun koiruus ei jaksanut keskittyä niiden ylipääsemiseen. Kokeilin muutaman kerran olla kiukkuinen riman putoamisesta ja ehkäpä se toimi. Ainakin muutaman kerran jälkeen rimat pysyivät ylhäällä. Välistävedot sujuvat hienosti. Otin lisäksi 90asteen avokulmaa kepeille. Wäinö haki muutaman korjauksen jälkeen hyvin.

Willan kanssa keskityttiin noihin keppikulmiin, kun ne eivät perjantaiaamun treeneissä sujuneet kovin mallikkaasti. Avokulma oli edelleen hankala ja ilmeisesti sekoitti myös kepeillekiertoa, koska siinäkin Willa alkoi lukea aloittamista avokulmasta. Kun helpotin-otin lyhyemmällä matkalla saatiin aloitukset sujumaan paremmin. Selkeästi tarvitsee kuitenkin ottaa useampia toistoja, että saadaan avotkin sujumaan. Muutama keinun täsmätreeni ja palkkaus sille. Toivottavasti keinusta saadaan vielä joskus kiva este!

Tokoilimme myös eilen kimpassa Lotan ja Sennin kanssa Teivossa. Willan kanssa alkuun pääseminen oli hankalaa. Neiti vain hössäsi ja sähläsi. Kun sain oikean vireen esiin homma lähti luistamaan. Nyt pitäisi ottaa lyhyitä seuraamistreenejä-palkata vaan heti liikkeelle lähdöstä, ettei kontakti aina häviä kahden ekan askeleen jälkeen. Siitä kun on tullut jo tapa, että neiti kääntyy liikkeelle lähdön jälkeen tarkistamaan ympäristön ja jatkaa sitten kontaktissa. Samoin häiriö harjoituksia ihan sivulla istuessa. Nyt tuntui olevan kaiken ylimääräisen perään.

Wäinön kanssa otettiin malttitreenejä. Sivulla istumista HILJAA. lyhyitä pätkiä ja palkkaa jos ei piippaa. Kaukkareita myös niin, ettei väli piippauksia tule. Palkkausta pelkästään makupalalla, ei lelua ollenkaan. Selkeästi rauhallisempaa treeniä. Joudutaan varmaan hiomaan ikuisuuksia tätä piippaamista pois, mutta toisaalta ei meillä tokossa tällä hetkellä sen kummempia tavoitteita olekaan. Kunhan saataisiin tehtyä maltilla, äänettömästi, keskittyen, mutta samalla innokkaasti. Vaikea yhtälö!!! Kaikista vaikeinta on löytää se palkkauksen taso, jolla motivoi tarpeeksi, mutta ei kiihdytä.

Nyt meen taasen kukkaamaan agi-PM kisojen tulossivua. Jännää!

Muutama kuva vielä mukaan. Kuvista lumettomat on napsittu tiistaina ja lumikuva torstaina samoissa maisemissa. Nopeasti se talvi sitten tuli:)



















































Ei kommentteja: