torstai 2. joulukuuta 2010

Riiviövaroitus!


Pennuista on paljastunut nyt 4 viikkoisina aikamoisia riiviöitä! Ne käyttävät naskaleitaan kaikkeen ja mahdollisimman kovaa purren. Toisiaan ne kurmuuttavat jo aika kovaa. Ympäri asuntoa juostaan jo kovaa vauhtia, eikä menoa haittaa vaikka välillä tasapaino heittääkin kuperkeikkaa.

Alkuviikosta muutin pennut lootasta isompaan aitaukseen. Nyt ne pääsevät siis pentulootasta jaloittelemaan aidatulle alueelle ja opettelevat pissimään sanomalehdille. Kovasti olivat innoissaa isommasta liikkuma-alueesta ja aloittivat heti juoksuharjoitukset aitauksen päästä toiseen. Lisäruokaa annetaan nyt kaksi kertaa päivässä ja se maistuu pentusille todella hyvin.


Sorsan siipin pääsivät tutustumaan eilen. Kaikilla riitti mielenkiintoa uuteen aarteeseen. Siipeä nuoltiin, maisteltiin ja osa kantoi jo ylpeänä häntä ylhäällä siipiaarretta.


Kaikki pennut tutkimusretkellä:)


Jos äiti sattuu kävelemään ohi niin pennut hyökkääät samantien baarin antimille...Sisko kurittaa veljeäänKunnon leikkikahakka


Siskokset
Pennut pääsivät tutustumaan sorsan siipiin:Muutama innostui jo kantamaan aarrettaTyövoittoTättähääräTäystuhoTyövoittoTulikettuTottakai

Ei kommentteja: