perjantai 26. marraskuuta 2010

NoWillat 3 viikkoa

Pennut 3 viikkoa:
Työvoitto

Tulikettu
TottakaiTäystuho

Tättähäärä


Eilen pentuset täyttivät 3 viikkoa ja päivää juhlistettiin uusilla asioilla. Aloitin madotuksen kaikille. Tahna maistui pennuille hyvin joten syötto sujui helposti. Eilen ja tänään pennut ovat myös päässeet maistelemaan lisäruokaa. Kaikki hoksasivat heti, että lautasella on herkkua, jota pääsevät mussuttamaan. Suorastaan kiihkeinä pennut napsivat aterian lautaselta. Tänään ne olivat syömisessä jo vanhoja tekijöitä, paitsi Tättähäärälle ei jostain syystä ruoka maittanut vaan juoksi Willan perään maitobaarille. Eilen se kyllä söikin lisäruokaa kovalla innolla.
Tarkkailin tänään pentuja ja toistaiseksi ei tuntunut matolääkkeet tai ruoka aiheuttavan masuvaivoja tai ripuleita.
En ole tänään vielä punninnut pentuja, mutta edellisten lukemien perusteella uskoisin, että kaikki ovat nyt ylittäneet kilon rajanpyykin!:)
Leikkiminen ja painiminen yltyy välillä niin äänekkääksi, että huolestunut Willa juoksee pentulootalle katsomaan tilannetta. Wäinökin on jo muutaman kerran sännännyt ovelle kurkkaamaan mikä painiottelu pienillä on menossa. Lisäilen tähän taas muutaman kuvan. Tarkoitus oli ottaa kuvia, joissa pentuset ovat jaloillaan, mutta amatööri kuvaaja ei onnistunut valon kanssa saamaan tarkkoja kuvia liikkuvista pikkukoirista.

2 kommenttia:

herra x kirjoitti...

Onko kaikki pennut varattuja siis?

Unknown kirjoitti...

Oi että, näissähän pentukuume kasvaa! Ihania ovat!