sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Vuoden viimeiset kisat ja pienten tassujen vilinää

Kävästiin lauantaina Noormarkussa kisaamassa meiän vuoden viimeiset agikisat. Jalonen oli tehnyt kaksi varsin lyhyehköä ratapätkää, jotka kahlattiin läpi ennätysajassa-päästiin lähtemään n.puolitoistatuntia ennen arvioitua päättymisaikaa! Yhtään ei siis tarvinnut odotella paikanpäällä pakkaskelissä vaan tehokasta toimintaa koko ajan:) Voidaan mennä uudestaankiin talvella kylmiin kisoihin missä Jalonen tuomaroi:)
Kotiintuomisina meillä oli yksi nolla-rinkula ja toinen "lähelle tupla, mutta kuitenkin vitonen". Molempien ratojen lähdöt olivat aivan kaameita! Pieni halli, jossa akustiikka ei ollut parhainta vaan meteli kuului kovana nosti hyvin kierroksia enkä kerta kaikkiaan saanut Wäinöä rauhoittumaan. Itse rata oli ihan ok vetäisy, mutta videolta ja tulostaululta katseltuna huomasin, että vauhti puuttui. Ohjaaja ei juossut oikeesti... Toisella radalla tehtiin mukamas nollaa väännettynä loppuun saakka, mutta maalissa paljastui, että tokalla esteellä eli puomilla oli loikka tuottanut kontaktivirheen. No sen siitä saa kun ei vaadi sitä pysähtymistä kisoissa...:(
Mutta ilahdutti saada yksi nolla SM-keräilyjä varten. Niin ja hyvää mieltä tuotti sekin, että kerrankin voitin vedon kisamatkakaverini Hannan kanssa! :)
Pentusilla on nyt kaikilla silmät auki. Tänään olen ilolla seurannut niiden kävelyharjoituksia ja ensimmäisiä leikkejä. Sisaruksia purraan ja revitään jo kovasti korvista. Painimista harrastetaan toista tönäisemällä ja niskan päälle nousemisella. Välillä leikkiä tehostetaan oikealla murinalla! Hauskan kuulosta ja näköistä menoa! Maitoa odotellessa pennut innostuvat myös kuorossa ulvomaan emänsä perään:)
Nyt jo pisteään leikkipaineja pystyyn!

Nooa ja Työvoitto


Tottakai yrittää kovasti lähteä katsastaan maailmaa pentulootan ulkopuolelle...


Tulikettu kurkistelee

Tättähäärän mietiskelyt


Tytöt

Tytöt


Pojat

Täystuho

Työvoitto

Tottakai

Ei kommentteja: