lauantai 29. tammikuuta 2011

Täytuhoa, tuplahyllyjä ja hyppärinolla

Tänään oltiin Turun reissulla ATT:n kisoissa. Mukavaa oli käydä Turussa törmäämässä tuttuihin ja vaihtelemassa kuulumisia:) Kaikista mukavinta oli tietenkin Nähdä pikku Täystuhoa eli Wilho poitsua (Sonjaa ja Esaa unohtamatta:) ! Wiljo oli kasvanut kovasti ja rohkealta pikku tollerinalulta se vaikutti! Kovin oli poika nätti (jos niin voi pojista sanoa), suorastaan syötävän suloinen. Siskonsa Wiin kanssa ne keräsivät kovasti ihailuja ja rapsuttelijoita kisapaikalla. Hallin lämmössä pienet innostuivat useampaan otteeseen kunnon pentupaineihin.

Kisattavana meillä oli 3 rataa, josta ensimmäiseltä eli hyppäriltä väänsimme nollan! Alussa rata hieman takkusi-en ehtinytkään sinne mihin piti, mutta muuten meno menetteli. Paitsi, että ohjaaja taas sipsutteli/hiihteli omaa vauhtiaan. Eikö se osaa juosta?! Videota hyppäriltä voi käydä kurkkaamassa http://nt.kuvat.fi/kuvat se löytyy klikkaamalla Wäinö ja Willa arkistoa.
Seuraavat kaksi rataa olivat agiratoja, joilta ei menestystä tai tuloksia saatu. Molemmat päätyivät ohjaajan säälittävän sähläämisen jälkeen hyllyiksi. Sentään jotain sain onnistumaan, nimittäin 2/3 kontakteista sain pysäytettyä. A este osoittautui molemmilla radoilla mäkihyppäyksen harjoittelutantereeksi niin ylösmenojen, kuin alastulojen kanssa. No kontakteille osuttiin, mutta pysähdyksestä ei ollut hajuakaan. Mutta tyytyväinen olin puomien ja keinujen suorittamiseen!

Kuluneella viikolla Wimpula sai muuten ensimmäiset rokotuksensa. Tyttö oli eläinlääkärissä reipas mimmi, jota piikittely ei kissannapuja syödessä haitannut pätkääkään. Painoa oli kertynyt 5,6kg. Pentukoulussa ollaan nyt oltu pariin otteeseen. Siellä treffataan samalla myös Moona siskoa. Molemmat pennelit ovat reippaita ja innokkaita opiskelijoita:)

Wii poseeraa kotosalla


Turussa Wilho veikan kanssa


Suurin osa napsituista kuvista ovat mallia tämä..

Wäinön melskettä

Ei kommentteja: