lauantai 15. tammikuuta 2011

Kotielämää

Wimpula

Wii viihtyy matkustajana pulkassa ja Nooan leluautossa :)9 vkoaÄiti tytär hetkiä :)

Kolmen konkkaronkka


Meillä on nautittu flunssasta huolimatta näistä hieman lauhemmista talvipäivistä ulkoilemalla paljon. Pikku Wii on jo aikas hienosti hoksannut remmissä kävelemisen ja ollaan tehty lyhyitä remmilenkkipätkiä koko koiralaumalla. Nyt seuraavaksi mukaan pitäisi liittää vielä vaunut:) Kotona ollaan harjoiteltu naksuttimen käyttöä, istumista, sivulletuloa ja odottamista. Odottaminen on ehdottomasti näistä se haastavin homma! Enpäs muistanutkaan, että pennun kanssa tosiaan lähetään ihan nollasta ja kaikki taidot pitää tosiaan opettaa... Luoksetuloa ollaan harjoiteltu pihamaalla ja pikkuhiljaa voisi siirtyä lähimetsään myös Wimpulan kanssa.
Tänään käytiin taas painimassa pentupiirissä. Wii on selkeesti omaksunut äitinsä tapoja leikkimisessä ja pitää aikamoista mölinää painiessa. Se kyllä osan aremmista painikavereista karkoittaa..

Willa on treenannut agia nyt muutaman kerran lyhyillä treenipätkillä ja rimat maassa. Intoa piisaa ja vaikuttais olevan ihan hyvässä kunnossa muuten, paitsi et lihaksia täytyy vahvistaa. Innostuminen tuo vaan helposti intopiippailun treenitilanteeseen ja se pitäisi saada hiljentymään.
Wäinön kanssa treenataan nyt "vain" yhdessä ryhmässä eli valkkuryhmässä SDP:llä. Lisäksi sitten omia hinkkaamistreenejä. Alastulo kontaktit on saatu treeneissä ihan hyvälle mallille, mutta ylösmenot ovat riski. Yritän edelleen suoriutua niistä rytmimuutoksella. Huomenna olis tarkoitus kisata, mutta itellä on vielä hieman taistelua psyykkisellä tasolla sen kanssa mitä lähdetään hakemaan. Kontaktien kanssa kun pitäisi olla johdonmukainen ja possuilusta sakottaa, mutta kun olisi stressiä jo niistä nollista-tupla on edelleen karkuteillä...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Wii näyttää kivalta tapaukselta ja hirmu söpö!
Onnea & tsemppiä kolmikon kanssa!

mipe kirjoitti...

Kiitos :) Kivalta pikkukoiralta vaikuttaa. Jännä nähdä minkälainen siitä isona tuleekaan?...:)
Terkkuja teiän laumalle!