maanantai 10. tammikuuta 2011

Mamma palailee kentille

Willasukkanen pääsi viime viikolla ensimmäisen kerran treenihallille. Intoa ja intovinkua oli kuin pienessä kylässä!!! Tästä lähti sitten palautuminen treenailuun käyntiin. Kuntoa ollaan jo palauteltu joitakin viikkoja lumihanki ja metsäjuoksuilla. Nyt oli sitten aivojumpan vuoro:)
Ensin touhuttiin pikkuriikkisen tokoa. Lähinnä muutaman metrin seuraamista, luoksetuloa ja pientä maltti+kontaktitreeniä. Sitten oli vuorossa rakas agility! Tehtiin takaakierto ja jaakotustreeniä yhdellä hypyllä rima maassa. Motivaation palautus (niin no eihän se palautumisessa kyllä ollu mitään ongelmaa..) tehtiin ihan putkilähetyksillä ja ulostullessa saalispalkkauksella. Lisäksi vielä puomin kontaktin hiomista molemmissa päissä olleiden mutkaputkien kera. Lyhyet mukavat treenit:)

Wii pääsi treenireissulle mukaan. Tosin äipän treenailun ajan se nukkua puksutti autossa. Hallin eteisessä käytiin tutustumassa ääniin ja hajuihin. Pihamaalla saatiinkiin hyvää totutusta liikenteen ja junan ääniin. Satuttiinpa törmäämään muutamiin tuttuihin ja pikkuiseen Svea pentuun:)
Lauantaina käytiin Eläinystävälääkärin pentupiirissä riekkumassa ja painimassa pentujen kanssa. Mukana oli myös ihana Moona sisko Lempäälästä. Rohkeina siskokset painelivat aulassa muiden pentujen kanssa. Välillä muistelivat pikkupentuviikkojaan upottamalla naskalit toistensa korviin:)
Pentujen kuulumisia ollaan saatu kuulla ja hyvin tuntuu kaikilla pyyhkivän:) Hulinaa riittää varmasti kaikissa perheissä!

Ei kommentteja: