perjantai 8. lokakuuta 2010

Ultrassa

Tänään oli vihdoista viimein kauan odotettu Willan ultraus. Ja saatiin hyviä uutisia-masussa uiskenteli eläinlääkärin mukaan ainakin neljä pentua:) Pikku Nowilloja tiedossa!!!:) Jes!!! Olihan niitä pieniä merkkejä tiineydestä jo näkyvissä, mutta en uskaltanut niistä vielä toiveita nostaa. Tämän viikon aikan Willan vatsalinja on jo hieman laskenut ja nisät ovat turvoksissa. Mielialalataan Willa on jo jonkin aikaa ollut hieman rauhallisempi. Eli sunnuntaina tulee kuluneeksi viisiviikkoa astutuksesta-neljä jäljellä.

Tänään treffattiin Novaa ja Niinaakin (Miikkaa ja Nemoa unohtamatta) iltalenkin varjolla. Olivat tulleet Tampereelle kokeeseen. Oli kiva taas yhdessä rupatella koiruuksista ja iloita tulevasta pentueesta.

Meidät muuten valittiin Wäinön kanssa mukaan TAMSKin valmennusryhmään tälle kaudelle. Ensimmäiset treenit oli jo tällä viikolla SDP-hallilla. Haasteelliselta tuntuu jo ihan siitäkin syystä, että siitä on aikaa vaikka kuinka, kun ollaan Wäinön kanssa viimeksi oltu varsinaisesti ohjatussa treeniryhmässä. Saatika, että ryhmän taso on aika korkea ja harjoitukset tottakai vaativia. Mutta haasteellisuus kasvattaa omaakin treenimotivaatiota :) Tällä viikolla meillä oli vuorossa ratatreenit, joissa tehtiin kinkkistä MM-kisojen rataa. Uudessa treenipaikassa Wäinö nosti kierroksia taas aika hyvin ja kontaktit mentiin leiskauttaen. Nyt pitää ohjaajan asenne saada kontakteille kohdalleen ja muistaa vaatia! Koska Willa keskittyy mahan ja pentujen kasvattamiseen treenaa Wäinö siis kahdessa ryhmässä ja onkin nyt syksyn tehotreenissä.

Ei kommentteja: