torstai 28. lokakuuta 2010

Tollerimestikset
Viikko sitten sunnuntaina kamppailtiin jälleen vuoden Tollerimestaruudesta Tamskin kisojen yhteydessä. Tällä kertaa osallistuttiin siis vain maxejen taistoon, koska Willa lepuutteli masunsa kanssa kotona. Osallistujia oli hieman vähemmän, kuin aikaisempina vuosina-sääntöuudistuksen myötä mestaruudesta kamppailivat vain 3-luokkien koirakot.

Wäinö aloitti urakkansa hienosti. Hyppyradan alussa tuli pieni aikaa vievä liukastuminen takaakierrossa, mutta hyppy selvitettiin virheittä. Rataa paineltiin ihan hienosti eteenpäin, mutta viimesillä esteillä ohjaaja taas kämmäili. Jumahdin kriittisessä kohdassa seisomaan paikalleni koiran eteen, mutta siitä huolimatta Wäinö pelasti ja kääntyi viimeiselle hypylle. Aikaa vei tämäkin kohellus ja lopputuloksena puhdas ratanolla, mutta hieman hitaammalla ajalla. Ensimmäisen radan jälkeen siis saimme täydet 14 pistettä mestaruustaistoon. Samoissa pisteissä ekan radan jälkeen olivat Vini, Raisa ja Lumo. Muutaman pisteen perässä tulivat myös Minni ja Rilla. Tiukka kamppailu siis jatkui:)

Toisella radalla aloitettiin hyvin, mutta jostain syystä löysäilin keppejen avokulmaan lähetyksen ja Wäinö ampui kakkosväliin. Kielto siis kepeiltä. Kontakteilta Wäinö liukui alas ilman lupaa, vaikka ne ottikin. Loppuhypyillä onnistuin jarrutus-suhinalla hypyn päällä vielä aiheuttamaan riman tiputuksen. Radalta siis yhteensä 10vp. Mestaruuden loppupisteissä olimme tasoissa 3.sijasta Minnin ja Annikan kanssa, mutta heidän agiradalla tekemänsä nolla ja parempi sijoitus ratkaisi taiston heille. Voiton ve hienosti Jaakko ja Luma, Vinin ja Juhan tullessa kakkosiksi.

Willan masu on kasvanut joka päivä enemmän ja enemmän. Ruokahalua riittää edelleenkin. Lämpöjä ollaan mittailtu nyt pari päivää. Tiistaina on sitten vuorossa vielä röntgen kuvaus. Laitan muutaman kuvan tänään (31.10 56 vrk) otetuista kuvista. Kuvienlaatu on kyllä heikko-napsittu kännykällä..

Niinalta saatiin myös hienoja uutisia viikonlopun osalta. Nova sulhanen starttasi rauniokokeissa ja sai tuloksen lauantaina IPOR A kokeesta sekä tänään sunnuntaina läpäisi myös kansallisen rauniokokeen. Titteli RH-T A lisätään nyt nimen eteen. Onnea Nova ja Niina!:)

1 kommentti:

mipe kirjoitti...

Niin siis aloitin kirjoittamisen jo torstaina enkä jostain syystä saa tuota pvm vaihettua, vaik julkaisin vast tänään...