keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Masu kasvaa

Willa on viimeisen viikon aikan turvonnut ihan silmissä! Samoin meno on hidastunut, kun metsälenkillä jolkotellaan mun takana eikä paineta pitkin pusikoita... Täytyypä ottaa niitä "masukuvia" tänne blogiin laitettavaksi:) Lisäruokinta aloitettiin muutama päivä sitten eli ylimääräinen ruokintakerta ja siirtyminen pentunappuloihin. Viikonloppuna olis tarkoitus puusepän taituroida pentulaatikko ja ostaa pentuaitatarvikkeita. Eli mukavaa valmistautumista pikkuisiin:)

Wäinön kanssa oltiin tänään taas SDP:llä treenaamassa. Vuorossa olivat Pehkosen Samun treenit. Kentälle kasattiin kaksi ratapätkää eri päihin, joissa molemmissa oli hauska teema. Toisella pätkällä tehtiin takaakiertoja ja keskellä olevan kepin kiertämistä, joka hypyn välissä. Toisessa päässä taas valittiin kolmesta vaihtoehdosta yksi radan suoritustapa, johon tutustuttiin ja suoritettiin se haamukoiran kanssa aikaa ottamalla. Lopuksi sitten uusittiin koiran kanssa ja katsottiin miten "oikea" suoritus osui haamukoiran aikaan. Wäinön kanssa haettiin muutama kerta ennen, kuin saatiin suoritus onnistumaan ilman virheitä. Ensimmäiset pätkät siis hävittiin aika roimasti haamukoirasuoritukselle, mutta viimeisellä pätkällä onnistuttiin ja alitetiin muutamilla kymmenyksillä haamukoiran aika:) Se rata siis osui aika hyvin nappiin oman arvioni kanssa.
Kiertämiset sujuivat odottamaani paremmin. Saatiin kerralla pätkä sujumaan suht nätisti. Wäinökään ei nostanut kierroksia, vaikka joka esteen välissä kierrätettiinkin kepin ympäri. Päästiin sitten ottamaan ilman tutustumista sama pätkä väärinpäin ja lopuksi vielä osa niin, että Samu huuteli kierrätyksen jälkeen aina mistä suunnasta seuraava este tulisi suorittaa. Ohjauksen muuttaminen hetkessä sujui multa ihmeen hyvin. Mukava olisi kun sen saisi sujumaan kisaradoillakin tilanteissa, joissa tarvitseekin yllättäen tehdä ohjausmuutoksia. Hauska harjoitus!

Ei kommentteja: