maanantai 6. syyskuuta 2010

Miehelässä



Herrasmies Nova

Niinkuin monet tietävätkin olen pitkään pyöritellyt Willan jalostuskäyttöä mielessäni. Vuoden verran olen kartoittanut sopivia urosvaihtoehtoja ja löysinkin niistä kaksi varteenotettavaa. Lukuisten selvitysten ja urokseen tutustumisen jälkeen matkasimme perjantaina Vantaalle astuttamaan Willaa. Ensimmäisellä kerralla ensikertalaiset eivät vielä onnistuneet, mutta toisella kertaa sunnuntaina 5.9 astutus onnistui.

Willa ja Nova ovat hyvin sopusuhtainen pari. Molemmat ovat rakenteeltaan kevyehköjä, liioittelemattomia ja mukavan kokoisia. Luonne oli Novassa se mihin ihastuin eniten. Se on avoin ja sosiaalinen, leikkisä ja helppo motivoida työskentelemään. Se ei hätkähdä uusia asioita tai ääniä, mikä tuntuu valitettavasti olevan monen tollerin ongelma. Niin Nova, kuin Willakin ovat molemmat toimivia, hyviä harrastuskavereita. Ja mikä ihaninta molemmilla riittää hermot kisatilanteissakin rauhoittumaan tarpeen tullen. Nyt peukut pystyssä, että pentusia olisi tulossa-niistä toivotaan kehittyvän hyviä ja toimivia harrastuskavereita. Pentueesta löytyy enemmän tietoa kotisivuiltamme.
Willa siis jää toistaiseksi agitauolle, mutta Wäinön kanssa kisakausi jatkuu vielä syyskuun. Lokakuussakin olisi vielä vuorossa tollerimestikset, mutta sitten hieman hiljenee kisojen osalta. Jäädään kisatauolle ja päästään keskittymään treeneihin. Ai niin Orivedellä pyörähdettiin toissaviikonloppuna harjoittelemassa mm. A:n kontaktia ja toisella radalla hieno rata kosahti pituuden kaatuneeseen palikkaan. Jostain syystä lähiaikoina on ollut paljon pituuden jälkeisiä ansoja ja vauhdittomia lähestymisiä- ne tuottavat hankaluuksia ja täytykin alkaa siis tehotreenaamaan..

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Willalle mukavaa mammalomaa!

jenni. kirjoitti...

Voi söpöä, teille on tulossa pentusia! :) Paljon tsemppiä pentuprojektin kanssa!
Toivottavasti ehditään joskus tässä taas törmäilemään, viime kerrasta on jo vierähtänyt aikaa..

mipe kirjoitti...

Kiitoksia tsemppailuista. Toivotaan, että pentusia on tulossa!:)

Jenni: Toivottavasti törmätään-olis mukava nähdä sitä pientäkin..