tiistai 21. syyskuuta 2010

Syksyisiä jälkiä

Elo-syyskuun aikana olen kunnostautunut oikein urakalla verijälkien teossa! Ollaan tehty nyt viidet verijälkiharjoitukset. Välillä molempien kanssa ja välillä koirilla vuorotellen. Osasyy kunnostautumiseen on varmasti ollut innostunut treeniseura-kiitos vaan Päivi, pojat ja russelit:) Hyvin on kaadot jälkien päästä löytyneet. Wäinön kanssa aletaan työstää vauhtia-päinvastoin kun rakkaassa agilityssa, pitäisi sitä tässä lajissa hillitä. Ongelmana on vaan se, että hidastaessa Wäinö helposti turhautuu ja alkaa pyöriä ja kysellä apuja. Muuten Wäinön nenä on tarkka, eikä se ole tänä syksynä eksynyt verijäljeltä muiden riistajälkien perään:)

Willan kanssa edetään pikkuhiljaa jälkeä pidentäen. Hienosti se on edistynyt. Nyt harjoitellaan makauksia ja pistetään harkintaa omien jälkivaljaiden ostaminen. Wäinön valjaat, kun pienimmillä säädöilläkin tuppaavat olemaan isot. Viikonloppuna muistuteltiin taas dameilla hakuruutua ja hienostihan pikkukoira toimii. Tauon jälkeen kierrokset nousivat kyllä helposti, kun damikassi otettiin mukaan, joten malttitehtäviä treenattiin ohessa. Eiköhän sitä voisi taas pakkasen tyhjennyksen jälkeen taas hankkia oikeaa riistaakin treenattavaksi.

Pentusista sen verran, että ultra on varattu reilun kahden viikon päähän. Sitten selviää onko pentuja tulossa. Willan käyttäytymisestä ei voi vielä mitään aistia.

Ei kommentteja: