sunnuntai 22. elokuuta 2010

Hyvää mieltä

Sitä käytiin jakamassa ja hakemassa Ylöjärvellä Ylisfestareilla. Osallistuttiin Willan kanssa OK-koirien agilitynäytökseen festareilla. Mukavaa oli päästä treenailemaan kisaradan omaista suoritusta yleisön edessä, mutta kuitenkin sai treenattua jos joku ei toiminut ja palkattua jos onnistui hyvin. Willallakin oli ihan kisadraivi päällä.
Tyytyväisin olinkuitenkin pikkuketun käyttäytymiseen paikanpäällä. Ihmisvilinässä, jossa yht`äkkiä joku saattoi kumartua koiraa paijaamaan Willa liikkui hienosti. Se nautti saamastaan huomiosta, eikä edes muistanut kiertää leikki-ikäisiäkään lapsia kaukaa vaan meni kaikkien luo nauttimaan silittelyistä. Kiltisti se myös jaksoi kymmeniä kertoja hakea lelua ja palauttaa sitä käteen pyörätuolissa istuvalle tytölle. Jaettiin varmasti hyvää mieltä Ylisellä, mutta sitä myös saatiin itsellemme. Kivaa oli:)

Valkeakoskella käytiin tänään sohlaamassa yhdet radat molempien koirien kanssa. Willan hylky meni täysin mun piikkiin, kun sijoituin täysin väärään kohtaan kakkosesteellä ja ohjasin siitä koiran väärään putken päähän. Wäinön kanssa tapeltiin jälleen lähdössä (-huudettiin kilpaa..) ja ensimmäinen rima tuli alas. Puomin alastulossa se loikkasi sikamaisesti alas, vaikka käskytys oli tiukka. Otin sitten hyllyn ja tein puomin kontakteineen uudestaan. Kisasaldona=kaksijalkainen treenaamaan ohjausta ja pitäisi päästä jälleen möllikisoihin harjoittelemaan kuumakallen kanssa lähtöjä ja kontakteja...

Ei kommentteja: