maanantai 9. elokuuta 2010

Helteinen Lempäälä ja ukkosmyräkät

Kisattiin Wäinön kanssa todella helteisissä olosuhteissa Lempäälässä. Onneksi olin ilmoittanut sen vain kahdelle radalle. Tosin sössin ratajärjestyksetkin heti alkuunsa, mutta kiitos ihanille järjestäjille kaikki selvisi:)
Sitten saikin keskittyä ratojen sössimiseen;) Eli ensimmäinen rata oli aikas tumpeloa menoa. Hyllytettiin heti alkuunsa kohtaan jonka tiesin olevan riski, mutta josta olin päättänyt selviytyä-mutta kuinkas sitten kävikään... Loppurataa en oikein edes enään ohjannut, mikä on epäreiluinta koiralle. Puomilla opiskeltiin kontaktilla pysymistä eli treenailuksi meni.

Toinen rata oli sujuvampi. Tosin saatiin alussa vitonen joka ilmeisesti(?) tuli lentokeinusta. Kaikki haastavimmat kohdat kuitenkin sumplittiin.

Helteiden jälkeen uitiin Kurussa ja jännitettiin mökissä ukkoskuuron aikana päästäänkö sieltä enään pois. Puita oli kaatunut teille ja sähkölangoille lukematon määrä. Onneksi moottorisaha oli laulanut ja päästiin illalla kotiin

Willan silmät peilattiin tänään Hakametsässä. Kaikki oli ok,ainoastaan yksi harmiton ylimääräinen ripsi löytyi oikeasta silmästä.

Ei kommentteja: