lauantai 9. toukokuuta 2009

Ohjaajan mokia Orivedeltä

Sateinen kisapäivä Orivedellä on takanapäin. Molemmat olin ilmoittanut kahteen starttiin, mikä kyllä vähän harmitti, kun näin vähäiset koiramäärät. Ihan hyvin ois voinu ilmottaa kolmeenkin. Tosin oma juokseminen ja keskittyminen herpaantui jo 4.llä radalla, että toisaalta ihan hyvä...

Willan kahdesta ekasta startista tuli tulokseksi tutut Hyllyt. Mutta ihan hyvät hyllyt, lukuunottamatta omia mokailujani. Willa nimittäin teki hienosti töitä eikä ongelmia ollut pelätyillä kepeilläkään. Olin tosi tyytyväinen Willan suorituksiin ja iso painolasti putosi harteilta, kun kepit vaihteeksi sujuivat. Tokalla radalla sain vihdoin taas pysäytyskontaktin onnistumaan ja totesin, että kyllähän se pysähtyy, kun vaan uskallan käyttää ääntäni ja vaadin pysähtymistä.

Wäinön ekarata oli ihan hyvä. Ei mitään kauheita kaarroksia ja pysy ohjauksessa koko ajan. Harmittavasti vaan vitonen hankalasta keppikulmasta, jota ite sössin tunkemalla liian lähelle. Olishan tuo varmaan sen mennyt jos olisin vaan antanu tilaa ja luottanut (Jaakko on niin oikeessa niissä luottamuskommenteissaan..) Harmitti kyllä, kun huomasin, että taas olis ollu voitto tarjolla ilman keppivirhettä. Täytyy varmaan pidättäytyä lukemasta tuloslistoja, kun se aiheuttaa jälkiharmitusta.

Wäinön toinen rata oli ohjusmokieni noloin taival tänään. Sössin alun ohjukset ja korjaukset moneen kertaan ja lopulta poistuimme radalta 4.esteen jälkeen, kun Wäinö tipahti hassusti puomilta ennen kontaktia. Taisipa jätkä vinkaisunkin päästää hassusta alastulostaan, joten ihan hyvä että lopetettiin siihen. Jäähdyttely lenkin ja venytysten jälkeen ei kuitenkaan mitään vaurioita ilmaantunut.

Mansen tolleristit liitelivät tänään hienosti myös Orivedellä. Nollatuloksia tahkoivat mm. Juha ja Vini sijoittuivat maxeissa 2.sijalle. Saara ja edellisviikonloppuna valioitunut Viggo (Willan medimies:) jatkoivat upeaa nollavoittoputkeaan tuplaamalla voitot tänään! Johanna ja Lordi olivat nollallaan 3. Onnea kaikille hurjasti!!!:)

Ei kommentteja: