lauantai 16. toukokuuta 2009

Valiokello käyntiin ja tuplat päälle!!!
Aivan mahtava päivä!!!! Muuta ei voi tässä onnenhuumassa juuri sanoa! Takutien kisoista Wäinön kanssa nappasimme kauan odotetut tuplanollat ja nollavoiton!!! Kaupan päälle vielä toinenkin palkintosijoitus 3.sija! Pelkkää hymyä:)

Tuija Kokkonen oli laatinut kiemuraiset radat, joista ekalla paljon valssausta ja koiran eteentörmäilyä. Valssausten perusteella ei ollenkaan meidän rata, mutta kerrankin hallitsin kroppani ja valssitkin sujuivat. Mieletön hehkutus, kun maaliin pääsimme-nolla! Aikas nopeakin se oli, joten olin tyytyväinen. Yllätys oli kuitenkin, kun lenkiltä palatessa kuulin, että vielä ollaan johdossa! Kaksi koirakkoa oli vielä jäljelllä. Kun viimeinenkin koira tiputti riman pääsivät ekat riemunkiljahdukset (anteeksi sille virheen tehneelle-emme varsinaisesti iloinneet teidän virheestä vaan omasta onnistumisesta ja ekasta voitosta). Voiton varmistuttua tuuletettiin moneen kertaan. Mahtavaa! Ja kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka onnittelitte meitä niin paikanpäällä, kuin myöhemminkin!:) Kuulin, että ratamme olisi videolla, joten jos onnistun lisään sen tänne myöhemmin...

Toiselle radalle paineet vaan kasvoivat, kun tuplanollaa oltiin hakemassa. Ja sieltähän se sitten tuli! Aikakin oli ihan hyvä ja sillä päästiin pokkaamaan jälleen palkinto 3.sijalta. Meidän treeniryhmämme loisti maxi3:ssa lisäksi Tommin ja Satiaisen vietyä ekasta ja tokasta kisasta 2.sija. Onnea:)

Nyt on sitten valiokello polkastu käyntiin ja täältä tullaan Turku! MM-karsintoihin lippu lunastettu! Juhlittu on tietty hampurilaisen, kuoharin ja jätskin voimin!

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

WauuuUUUUUuuuu!!! Aaltoja, onnea Miia & Wäinö vielä kerran, ootte supertaitavia! :)