perjantai 5. elokuuta 2011

Ihana kesä

Heinäkuu on hujahtanut ohi nopsasti ja ilman päivityksiä. Osittain siitä syystä, että ollaan vaan "kesäilty" ja osittain siksi, että suurin osa ajasta kuluu kuitenkin raksatyömaalla.

Kisakausi kerittiin aloittaa Wäinön kanssa viime viikonloppuna Orivedellä. Tauko ja vähäinen treeni oli tuottanut tulosta- meno ei kyllä näyttänyt agilityltä ollenkaan... Viimeiseltä radalta väännettiin kyllä kovasti nollaa, mutta A:n kontaktilta kun ponkastiin ilman lupaa niin hyllytin uusimalla. Ärsyttti, kun edellisellä radalla kontaktit oli niin hienoja, joten en halunnut pilata hyvin alkanutta kontaktitehotreeniä. Muuten radat kivoja, Salmemaisen hauskoja. Ei ehkä meille rytmitykseltään parhaita mahdollisia, mutta mä kyllä tykkään niistä hieman erilaisista ratasuunnitelmista. Pitää vaan asennoitua niihin, että mitä vaan voi olla vastassa:) Ja onhan se jännää katsoa radanrakennusta ja nähdä minkälaisia kuvioita sinne milloinkin ilmaantuu!

Pentu pentunen on varttunut kesällä naiseksi. Wiin ensimmäiset juoksut olivat samoihin aikoihin kuin äidillään aikanaan. Eli 8kk paikkeilla, heinäkuussa. Nyt kun uskaltaisi mitata pikkutollerin korkeuden...

Ei kommentteja: