maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tule ihana kevät (ja kurakelit) !

Voi vaan ihmetellä kuinka paljon kuraa löytyy kolmen koiran taloudesta. Mikäköhän tilanne on kodeissa, joissa koirat ovat isompia ja niitä on vieläkin useampi...? Mutta mikään ei vie riemua keväästä, auringon paisteesta ja kesän lupauksista! Wii on keksinyt lumen alta esiin tulevat aarteet. Ruoho, roskat ja tupakantumpit-niitä keräillään pikkukoiran leukojen välistä useita kertoja lenkin aikana. No joo ruohon saa märehtiä..

Eilen oltiin Wiin kanssa Rantaloiden järkkäämässä riistaantutustumisessa Niihamaassa. Wii ei treffejen jälkeen ole riistaa nähnyt ja tilanteen huomasi eilen. Sille oli selvästi jäänyt pieni painostuksen maku edelliseltä kerralta ja karttoi vaakkua ensin. Virettä nostamalla ja houkuttamalla saatiin kiinnostus lintuun. Kokeiltiin myös lokkia ja pupua. Kaikkiin into heräsi leikittämällä. Anna ohjeistuksen mukaan nappasin riistat pois pentusen ulottuvilta, kun kiinnostus oli kova. Eli saatiin jäämään mielenkiinto riistaan. Toivottavasti se tuottaa tuloksia ja intoa olisi hieman enemmän ens kerralla.. Ja nyt täytyy kotona alkaa sulattamaan tipusia useasti!

Wäinö muuten liiteli 2. päivä Tamskin kisoissa kahdella radalla. Ekalta agiradalta napsittiin hylly ja poistuttiin radalta puomin alastulon loikan jälkeen. Toinen rata oli hyppäri,jolta napsahti nolla. Kahdesta tunaus kaartamisesta huolimatta aika riitti upeasti 3.sijalle! Olipa kiva olla palkintopallilla pitkästä aikaa.
Lauantaina pyörähdettiin SPD:llä Lehtiön Anjan koulutuksessa. Uskomatonta kuinka ajatuslamppu voi välillä välkkyä useampaankin kertaan. Ja herätellä niinkin yksinkertaisissa perusasioissa, kuin ohjaavan käden tärkeys! Nyt toivottavasti sekin piirtyi selkärankaan ja otetaan ennakoivat valssit tehotreenaukseen. Hyvä koulutus :)

Willa aloitti Maaliskuun iltakisojen jälkeen juoksunsa ja jatkaa niitä aina vaan. Ilmeisesti pennut ovat hieman sekoittaneet juoksujen kestoa, kun tiputtaa aina vaan ja parhaat päivät ovat kestäneet jo useita päiviä- Wäinökin on huomannut poikkeuksellisesti juoksujen ajankohdan ;)

Ei kommentteja: