keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

SM-nollat kasaan ja Willalle hyppySERTI!!!

Kylläpäs oli makeat iltakisat Tamskilla! Hyviä tuloksia, nopeat kisat ja vielä viikolla-säästyy viikonloppupäiviä muullekkin touhulle, kun agilitylle :)

Tiistaina taituroitiin ekalta radalta Willan kanssa hieno nolla!!! Aikakin oli hyvä ja johdettiin kisaa ihan loppuun, kunnes viimeinen kisaaja ohitti meiät hiuksenhienosti. Silti ansaittiin SERTIläinen, joka oli meille ensimmäinen hyppysellainen. Elikä hyppyvaliokello käynnistettiin :) Mahtavaa! Hieno pikkukettu :) Toisella radalla ei pää kestänyt kepitystä vaan tälläkertaa kolmannen välin jälkeen Willa kääntyi kysymään ja samalla ohitti kaksi keppiä kerralla. En tiedä oliko epävarmuutta vai teinkö jonkun tahdottoman liikkeen, kun ite jännitin keppien tokaa väliä.. Kielto lisäksi yhdeltä hypyltä jolle en vaan ite ohjannut tarpeeksi, jolloin kääntyi jo välistä.

Keskiviikkona Wäinö sinetöi viime kesäkuusta alkaneen urakan, nappaamalla viimeisen SM-nollan! No jaa, enpä kyl tiedä oliko se ihan nappaus vaan oikeestaan aika tekemällä tehty, mutta nolla kuitenkin. Sijoituksena 5. Hypäriltä tyhmä hylly, kun en ottanut putken jälkeen kunnolla koiraa vaan jätin vähän taakse ja ilmeisesti huitaisin, jolloin hakikin suoran hypyn takaakiertona.
Nyt voidaan Wäinön kanssa keskitttyä niihin miljooniin ongelmiin kisaradoilla, kun ei oo enään sitä nollapainetta niskassa.

Mutta huipputyytyväinen olen kisojen tuloksiin:) Hienot agilitykoissut ansaitsivat kisoista hampparit!

Ei kommentteja: