sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Pennut näytelmissä

Vasemmalta Wii,Nelsson,Wiljo ja Wilho

Oli aivan ihanaa, kun saatiin Willan pennut koottua mukaan Helsingin messarin pentunäyttelyyn! Ainoastaan Moona sisko ei päässyt valitettavasti tällä kertaa mukaan. Paikanpäällä oli samalla kertaa lapsimessut ja Petexpo, joten väkeä ja silittelijöitä riitti. Hyvää sosialistamis treeniä samalla kertaa :)

Kaikki pennut käyttäytyivät todella hienosti niin odottaessa vuoroaan, kuin itse kehässä. Kasvattajana sain kyllä olla todella ylpeä kasvateista ja omistajistaan! Vaikka pääpainoksi olin asettanut pentujen sosialistamisen ja näyttelykäyttäytymisen harjoittelemisen niin kakarathan myöskin pärjäsivät näyttelyssä hienosti. Arvostelut olivat mukavaa luettavaa ja Kunniapalkintoja myös kahmittiin useampi! Kaiken kruunasi vielä se, että lopuksi keräännyimme kaikki vielä kasvattajaluokkaan, josta saimme hienosti myös Kunniapalkinnon! Muita kasvattajaryhmiä, kun ei ollut niin tuloksena siis KP1 :) Olipas hieno hetki kasvattajalle ja hienolle katraalle!

Kiitos vielä tuhannesti Sonja ja Esa, Katri ja Petri sekä Mikaela ja Robin! Ihanaa kun lähditte mukaan. Ja mukavaa oli nähdä Niinaa ja Miikakin :)

Laitan vielä kasvattajaluokan ja Wiin arvostelut. Lisää kuvia löytyy Novan kotisivuilta ja Niksun kuvasivulta heti, kun saadaan ne sinne siirrettyä.

Kasvattajaluokka HKI Tuomari Hannele Jokisilta KP KASV1
(Tuplaveen Tottakai, Täystuho, Työvoitto ja Tättähäärä)


"Oikeantyyppisiä, lupaavia tollerinpentuja. Hieman eri kehitysvaiheissA. Erinomaiset luonteet."

Pentuluokka 5-7kk Tuomari Hannele Jokisilta nartut2 KP

Erinomainen tyyppi, erittäin narttumainen pää, jossa oikeat mittasuhteet. Hyvä kaula ja selkälinja. Riittävästi kulmauksia edessä, hyvin takana. Keskivahva luusto. Oikeanmallinen runko. Hyvä karvanlaatu. Reipas luonne. Esiintyy erittäin hyvin. Liikkuu hyvin.

Ei kommentteja: