sunnuntai 15. elokuuta 2010

Willalle medijoukkueiden piirimestaruus KULTAA!!!

Piirimestaruudet kisattiin tänä vuonna Takutien järjestäminä Hervannassa. Yksilökisoissa ei meille juuri menestystä sadellut. Willan kanssa saatiin aikaan kaksi ihan hienoa rataa, jotka kuitenkin hyllytettiin allekirjoittaneen ohjausvirheiden takia. Ensimmäisellä kerralla valssasin pikkuketun suoraan väärälle esteelle ja toisella kertaa keppien korjaus ja kropan väärä suuntaus johti putkeen pujahtamiseen. Oon kuitenkin tosi tyytyväinen Willan tän viikon ratoihin! Hienoa menoa kaikki:) Nyt kun ohjaaja vaan uskaltaisi ottaa kunnon käskytys vaihteenkin käyttöön ja opiskelisi tuota radan suorittamista numerojärjestyksessä :p

Wäinön radat oli heikompia tällä erää. Lähdöt oli kovaa tappelua ja ensimmäisellä radalla meiät jo vihellettiinkin tuplasti lähtemään. Tulokset tuli molemmilta komeilla virhepisteillä (20 ja 10vp). Jos piirimestaruuksia jaettaisiin pisteillä niin ne olisivat kärkipalleille riittäneet.. Joukkueradalla Tamskin tolloimmat tollerijoukkue veti hienosti. Me vain ajauduttiin hyllyttämään rata (harmi kun oli niin nopea ja sujuva rata muuten). Joukkueen tulokseksi tuli 10vp. ja taidettiin olla sillä hienosti neljäntenä (?) Iso kiitos mahtavat joukkuetoverit: Vini ja Juha, Raisa ja Pena sekä Eppu ja Aino!:)
Tarkista oikeinkirjoitus
Willa räjäytti joukkueradalla koko potin! Hienosti ankkurina lähtenyt parivaljakko Mappe ja Willa taituroivat nopean nollaradan ja varmistivat sillä medijoukkueelle Piirimestaruuden 2010! Onnea koko joukkueelle ja kiitos taitavalle ohjaajalle Mapelle!!! Jos onnistun niin linkitän tähän Mapen videon radasta.
http://www.youtube.com/watch?v=matnziTvhao

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Taidettiin olla viidensiä kun vilkaisin vielä tuloksia lenkin jälkeen. :)

Unknown kirjoitti...

Onnea Willalle joukkuekullasta :-)