sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Wänälle tuplat ja tokaSERTI!
Jiihaa!!! Kannattaa käyttää lainaohjaajaa:) Tilasin Hannalta (kiitos muru!!!)tuplanollan Tamskin tän päiväisistä kisoista. Ja kappas vaan-kylmähermoisesti taitava lainaohjaajamme lunasti kisoista Wäinön kanssa tuplarinkulat, joita olemme himoinneet koko syksyn!!! Kaupan päälle korkkasivat mukaan vielä 2.sijalta agisertinkin:) Eli nyt on toukokuun jälkeen enään yksi sertiläinen hakusessa...

Ässämmistä puuttuu enään yksi agirinkula. Nuo lainaohjatuthan eivät mm-karsintoihin enään käy, mutta jos niihin matkailuista haaveillaan niin niiden rinkuloiden hankkimiseen on mun kisaloman jälkeen vielä aikaa..

Wäinö nautiskeli (=hotki kuin viimeistä päivää) agikisojensa menestyksen kunniaksi valtaisan Big mac hampparin. Nyt se vetää lepoa mukavasti oman rakkaan vilttinsä päällä.

Willa viettää vielä toistaiseksi treenitaukoa. Muutama viikko sitten tytöstä leikeltiin muutama patti (napatyränalku ja pari finniä) ja nyt sairasloman päätteeksi alkoivat juoksut. Kotona ollaan kuitenkin edistytty metallikapulan kanssa ja sitä kannellaan ja noutoharjoituksia jatketaan nyt sisätiloissa.

Liitänpä tähän alkuun mukaan muutaman kuvan siitä, kuinka meiän laumassa ei vaan osata pysyä paikoillaan.. Kuvat on otettu mun "mahakuvauksista" lauantaina.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Vau! Sitten vaan sitä viimeistä metsästämään :-)