keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Sairastelua

Pian agilitykisojen jälkeen meillä alkoi kenneyskän sairastaminen. Wäinö sai sen ensin ja köhi ensimmäiset päivät limaklönttejä pitkin asuntoa. Viikko Wäinön sairastumisesta ja köhä alkoi myös Willalla. Eli nyt ollaan sitten oltu sairaslomilla treeneistä ja pitkiltä lenkeiltä. Huomaa, että lenkittäjäkin alkaa jo kangistumaan, kun ei "pääse" kunnolla liikkumaan (siis ilman koiriahan ei voi harrastaa liikuntaa..). Willalla väliin jäävät myös Tamskin kisat. No toivotaan, että köhä alkaisi jo pikkuhiljaa parantumaan ja varoaikojen jälkeen päästäisiin ihmisten ilmoille.

Wäinöllä olen jo syksyllä päättänyt pitää maaliskuun virallisesti agivapaana kuukautena. Eli kunhan taudeista päästään niin muuta mukavaa puuhailua olisi luvassa:) Willan kanssa olisi tarkoitus treenailla maaliskuun aikana noutojuttuja ja rakentaa yhteistyötä. Muutenkin tarkoitus olisi seuraavan kuukauden aikana ottaa hieman rennommin koko lauman kera ja palata tositoimiin heti, kun elämäntilanne ja fysiikka sen kestävät.

Mutta fiilistelelyä (turistina)agikisoissa on kaikesta huolimatta silti mulle luvassa ensiviikonloppuna. Minkäs sille mahtaa, kun on tuollaiseen lajiin haksahtanut;)

Ei kommentteja: