sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Vimpan riman kirous

Olipas kivaa päästä kisailemaan pienen kisatauon jälkeen:) Startteja oli molemmilla vain yhdet Tamskin kisoissa, mutta se tuntui mulle ihan sopivalta, kun olin kuitenkin töissä kisapaikalla jo aikaisemmin. Mukava oli taas nähdä myös agikavereita:)

Willa rata oli ensin.Viitaniemi oli tehnyt ihan kivan jouhevan radan kolmosille. Me vaan hyllytettiin se jo kolmannella esteellä, kun en saanut Willaa irtoamaan kolmannelle esteelle tarpeeksi ja linja vei suoraan esteen väärälle puolelle. Toisella ohjausvalinnalla se oltaisiin voitu välttää. Seuraava hylsy kuitenkin tuli pian, kun en ohjannut tarpeeksi kiertoon seiskahypyllä. Kepeiltä myös aloitusvirhe tai oikeastaan aloitti oikein, mutta ponnahti sitten yhden välin ohi. Aikas sählinki rata ja sähläys olo tais olla meillä molemmillakin.

Wäinön aloitukseen valitsin tietenkin eri ohjauksen jo yhteislähdönkin takia. Se sujui mukavasti ja hienosti edettiin puomille ja tassutkin osuivat kontaktille. Kutoshypyn jälkeen Wäinö kääntyi väärään suuntaan, mutta sain sen hienosti paikattua. Kun A-estekin suoritettiin kontakteineen puhtaasti huokasin jo hieman helpotuksesta ja otin loppuradan maltilla. Nollaa tehtiin ihan loppuun saakka. Viimeisellä hypyllä mielestäni näin, että koiran tassut menivät puhtaasti yli ja päästin kiljuen nollatuuletukset, jotka lässähtivät riman putoamisen ääneen. Enpä keksinyt riman tippumiselle muuta selitystä, kun jälleen se perkuleen häntä!!! Vitsit että harmitti- oltais todellakin tarvittu se nolla.( Jossitellakseni lisää olis aikakin riittänyt sertiin...) Mutta hienoa, että rata tuntui pitkästä aikaa kulkevan. Vähän alkoi kismittää, että pitäiskö sittenkin ilmoittaa kisaamaan ennen kuukauden päästä olevia tollerimestiksiä, mutta enpä tiedä. Tässä olis nyt ens viikonlopun Jaakottelut ja yhet möllikisatkin tiedossa.

Ei kommentteja: