sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Peeämmät ja kisailua Nokialla

Piirimestaruuksista skabattiin viime viikonloppuna Ylöjärvellä. Lauantaina metsästettiin yksilötuloksia ja sunnuntaina kisattiin joukkueittain mestaruuksista. Yksilökisat menivät meidän osalta aika poskelleen. Willa taituroi hienon ekan radan, mutta ohjaajan virheen takia jäimme ilman tulosta. Toiselta radalta myös Hylly.

Wäinön radoilta tuli rimoja, kontaktivirhe ja yksi hassu kielto putkelta. Tuloksina ekalta 15,39 vp( siis yliaikaakin vielä) ja toiselta 5. Tuloksia kuitenkin.Joukkueskaboihin osallistuin Wäinön kanssa. Joukkueemme koostui kahdesta tollerista (Fanny ja Wänä) ja bortsulikasta (Ihq ja Jade). Wäinö starttasi lähes heti paikalle saapumisen jälkeen ja ensimmäisenä joukkueestaan. Alun hyppykuvio meni mun piikkiin, kun en malttanut pyörittää rauhassa pisintä reittiä vaan yritin lyhyempää tietä seurauksella, että otettiin sama hyppy toiseen kertaan. Muuten rata meni puhtaasti, mutta alkuhan saneli tulokseksi hyllyn. Muu joukkue taituroi hienosti tuloksia ja näin ollen sijoituimme lopulta hienosti 4.sijalle. Eli sama tulos, kuin viime vuodelta, vaikka joukkue vaihtuikin.Tänä viikonloppuna kisailtiin Nokian Taivalkunnassa. Lauantaina Wäinö possuili kontakteilta ja rimoilta kympit molemmilta radoilta. Ärsytys oli kova, kun en jälkimmäisellä radalla jostain syystä pitänytkään päätöstäni ja palauttanut kontaktille ja poistunut radalta. Alkaa olla nimittäin oikea ongelma nämä kontaktit taasen... Vauhti oli hyvää ja aikoihin oon suht tyytyväinen, vaikka toisella radallakin oli pientä ylimääräistä sähläystä.
Willalla oli viikonloppuna yksi agirata, joka päättyi 5. esteelle, kun hylly alla tajusin lentokeinun jälkeen uusia esteen. Salmen radat olivat mielenkiintoisia jälleen:)

Sunnuntaina Wäinö kävi radalla meuhkaamassa kahteen otteeseen. Ekalla kertaa oma aivoitukseni toimi kerrankin ja päätin radan 4. esteelle, kun Wäinö jälleen loikkasi A:lta, kuin mäkihyppääjä konsanaan. Otin esteen uudestaan ja poistuin radalta. Hyvä minä!:) Toinen rata oli hyppis ja koska hyppynollat ovat jo täynnä ei odotuksia radalta kovasti ollut. Suunnittelin persjättöä yms. muuta mukavaa testattavaa matkan varrelle. Rata hylkääntyi toisen esteen jälkeen, kun en saanut käännettyä meuhkaavaa koiraa pois väärältä hypyltä. Muuten aikas vauhdikas pätkä. Kepeillä jäi viimeinen väli väliin, kun otin varaslähdön hypyn jälkeiseen persjättöön. Sunnuntailta mukaan siis tuplahylly.

Jostain syystä Tampesterissa "sikiää" meditollereita. Vihdoinkin saatiin kuvaukseen osa niistä omistajineen. Tässä uljas ja ylpeä Mansen meditollo porukka; Viggo, Itu, Lordi ja Willa. Kuvasta puuttuu Choco ja ykkösistä kovaa kyytiä kolmosiin matkaava Rooa:) Niin ja NPKH:n riveistähän löytyy vielä meditolleri Elli. Kiitos Mapelle kuvista!


Kuvaajana Matleena Kallio


Ei kommentteja: