tiistai 30. joulukuuta 2008

Paluu agin pariin

Koissujen agitreenitauko lopetettiin tänään. Juoksuilut, ohjaajan uusiutuneet flunssat, joulusiestat ym. ovat tehneet luultua pidemmän tauon. Tänään käytiin lyhyesti kokeilemassa Hannan hallilla miten liitely taas sujuu. Sujuihan se ja siitä innokkaina läksimme vielä illalla Tamskin möllikisoihin.

Siellä tehtiin ratapätkät molempien kanssa kisaavien radalla. Rata oli ihan mukava. Ohjaaja vaan ei saanut jalkojaan liikutettua ja tuppasi hieman peittämään putkien suita. Pikkukettukaan ei millään löytänyt putken päähän, kun joulusuklaista turvonnut ohjaaja tukki näkyvyyden täysin:) No hieno pikkukettu teki keppihaahuiluiden kaikkensa pelastaakseen ratasuorituksen ja se auttoi. Mahtavat 2out2in pysähdykset kontakteilla!

Wäinön varalle oli yksinkertainen suunnitelma. Jos lähtö ei onnistu mennään takas autoon. Ja eipä taas menty... Alkukonserton jälkeen pysyi paikalla ja rataa lähdettiin suorittamaan. Muutama rima kolahti käännöksissä ja yksi käännös meni piiitkäksi kaareksi, kun kartturi ei muistanut antaa radalla ääniapua. Niin kauhean flunssapöpön kärsittyä juokseminen ja huutaminen on entistäkin hankalampaa. Varsinkin tuo juoksu tuntuu vaikealta askellajilta. Tähän on pakko todeta, että hevosharrastuksessa on se puolensa, että hevonen hoitaa ne askellajit. Ei taida olla kummakaan, että viime aikoina oon nähnyt paljon unia omasta hevosesta:)

No palataan tähän kinkkiseen agilitylajiin. Willan olisi tarkoitus päättää lauantaina myös pitkä (reilu 2kk) kisataukonsa. Hyvinkäälle on ilmoitettu kahteen starttiin. Ihanat kisat, kun luokat on laitettu kokoluokittain peräkkäin:)

Parit toksoilut on joulun jälkeen myös väännetty. Seuraaminen kinkun motivoimana oli aikas upeaa! Luoksetulosta pysähtyminen tuottaa hieman vaikeuksia, koitetaan malttaa edetä pikkuhiljaa.

Vuosikin vaihtuu ihan pian. Jotain tavoitteita on uudelle vuodelle mietitty. Mutta rimaa ei nosteta liikaa näin alkuunsa. Takanakin on erittäin hieno vuosi koirien kanssa. Upeita tuloksia, hauskoja ja motivoivia treenejä sekä hienoja hetkiä näiden rakkaiden haukkujen parissa!

Hyvää uutta vuotta kaikille!!!:)

Ei kommentteja: