sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Juoksuilua

Plääh. Willa aloitti vitkuttamansa juoksut perjantaina. Päivää ennen vuoden vikoja kisoja. Yhdet kisat sinne ja tänne, eli se ei sinänsä harmita. Mutta, kun juuri Äss-joelle olisi ollut niin kiva lähteä katsastamaan uutta lämmintä hallia... No toisella kertaa sitten.

Viikolla ollaan treenattu agia molempien kanssa. Perjantaina vedin meiän aamutreenit ja kokeiltiin Willankin kanssa sitä samaa putkihässäkkää, mitä muutama viikko sitten Wäinön kanssa kokeiltiin vierailutreeneissä. Puomilta poispäinkäännös suoralle putkelle, itse jää puomin toiselle puolelle ja tarkoitus saada sieltä vielä ohjattua toiseen putkeen, jonka suu on ihan puomin ylösmenon vieressä. Muutaman harjoituskierroksen ja namiavun jälkeen alkoi sujua.

Jonkinnäköinen talviväsy-masis vaivaa. Valon puute sen vissiin aiheuttaa.. Meikäläinen kun on niin kesäihminen, ettei jaksa talvikuukausista innostua. Onneksi täällä Mettäperällä sentään on lunta! Muualta lähistölltä ja Tampereen alueelta sitä ei nimittäin löydy. Hassua, että eron huomaa jo muutaman kilometrin ajelulla eteläänpäin:) Ostetaan siltikin talvimotivaatiota jostain! Muttahei- enään 10 työpäivää lomaan:)

Ei kommentteja: