tiistai 27. maaliskuuta 2012

Ihana terve tolleri!

Kuukausi on vierähtänyt ja nyt on hyviä uutisia takataskussa!!! Viime viikon kontrollissa Willan maksa-arvot olivat laskeneen lähes viitearvoihin, joten saatiin jättää antibiootit pois. Willa voi oikein hyvin. Jos ei oteta lukuun tajutonta karvanlähtöä, joka voi johtua kovasta koettelemuksesta tai muutenkin hormonikierron tästä vaiheesta.
Halusin kirjoittaa Willan sairaskertomusta tänne, jotta siitä voisi olla apua jollekkin muulle samaan tilanteeseen joutuneelle. Itse en oikein löytänyt vastaavia tarinoita netsistä, joista olisi saanut apua. Willan tila kun poikkesi taas kroonisista maksavaurioita sairastavista koirista. Virallinen diagnoosi on tulehdusperäinen akuutti hepatiitti. Eli joko jonkun suolistobakteerin tai kehossa olleen tulehduksen aiheuttama. Se kumpi oli syynä jää varmaankin arvoitukseksi. Näillä näkymin se ei siis liity mitenkään autoimmuuni-tai muihin maksan toimintaa haittaaviin sairauksiin.

Harrastuspuolelta myös hyviä uutisia. Wäinö taituroi pari viikkoa sitten Seinäjoen agilitykisoista itselleen kaksi nollaa sijoituksilla 2. ja 3. Wii taas suoritti tänään hyväksytysti Pirkan nuuskujen peto-testin (perustottis)ja voi siis osallistua tänä keväänä taipparikurssille. Wimpulan kanssa saatiin kovasti kehuja yhteistyöstä ja esimerkillisestä testi suoriutumisesta (seuraaminen, häiriön alla sivulla istuminen, luoksetulo ja nouto). Sen sijaan testin lisänä ollut riistaan tutustuminen ei mennyt putkeen. Ei kiinnostanut ja ei siis nostanut riistaa. Plääh. Täytyy jatkaa motivointia ja kotiharjoituksia miljoona kertaa sulatetun lokkiparan kanssa...;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt masennu :-). Motivointia vaan ja kyllä se Wii siitä innostuu riistastakin. Yhteistyö tosiaan on jo huippumallilla!
Harmillisen paljon surua ollut sillä suunnalla, mutta eiköhän se aurinkokin jossain välissä paista teillekin!

T: Suski