sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Huippukiva viikonloppu:)

Wilho ihanainen velipoika käväisi kyläilemässä lauantaina. Sisarukset jatkoivat painia vanhaan malliin, ihan kuin olisivat olleet taas 8 viikkoisia pikkuriiviöitä :)
Painin lomassa käytiin metsälenkillä koko koirakatraan kanssa ja tehtiin taas tuttavuutta herra varikseen. Vaakku ei sytyttänyt mitään hillitöntä paloa pikkutollereihin, mutta leikittämällä saatiin intoa syttymään.

Wilhosta on varttunut komea ja hyväkäytöksinen tollerinuorukainen. Wilho on luustoltaan keskivahva, mutta korkeudeltaan jää varmaankin mediksi ;) Saas nähä varttuuko siitä siis isona Turun lahja mediagitollereille..? Liikuttavan ihana koiruus se jokatapauksessa on:)Kiitos vielä Sonja ja Esa vierailusta! Laitan tähän kameraan taltuoituja hetkiä.

Sunnuntai kului Nokialla kisaten. Aamusta aloittivat maxit. Wäinön kanssa osallistuttiin hyppy ja agiradalle. Täytyy tunnustaa, että mitään hienoja ja nättejä vetoja ne eivät olleet, mutta kolahtipa mukaan tuplanollat. Ja vaikeaksi osoittautuneelta agiradalta napsahti hienosti luokkavoitto!
Willa jatkoi tulosputkea iltapäivällä Hannan kanssa (jotka aloittivat SM:iin treenauksen suoraan kisoista) taituroimalla tuplanollan sijoituksilla 2. ja voitto! 2.sijalta mukaan myös toinen agiSERTI! Hienoa agiliitoa seurasivat paikanpäällä myös Wii ja Wilho lapsukaiset:)

Ei kommentteja: