maanantai 17. toukokuuta 2010

Kohti SM-kisoja!




Pienen päivitystauon jälkeen on paljon hyviä uutisia kerrottavana! Vaikka mun ja Wäinön treenaaminen ei oikeastaan oo vielä päässyt edes kunnolla alkuun oon silti ilmoittanut meiät kisailemaan. SM-nollista, kun puuttui vielä se yksi, niin pakkohan sitä oli lähteä metsästämään. Ensimmäiset kisat käytiin heti vapun jälkeen, jolloin ekan radan hiippailun jälkeen (eihän se mun juokseminen vielä onnistunut..) Hanna onneksi ohjasi toisen radan. Nollajahti sai jatkua viikonloppuna Takkujen kisoissa, jonne Wäinö oli ilmoitettu kolmelle radalle. Ja niin upeasti tuli tavoitteet saavutettua, kun taituroimme kaksi nollatulosta, joista toinen vielä sijoitukselle 3.:) Nyt on sitten pääsylippu lunastettu tän vuoden SM-iin!!!JES!!!

Sitten meidän pikku Willasukkanen:) Hanna ja Willa kisasivat lauantain radat, joista aivan mahtavina tuliaisina ensimmäinen nollavoitto!!! Aivan upeaa-kiitos jälleen Hanna:) Nyt on pikku meditollerin valiokello polkaistu käyntiin! Willankin olisi tarkoitus suunnata SM-joukkuekisaan. Joukkuetoveritkin takoivat viikonloppuna kovia tuloksia. Onnea punaiset tykit!

Nyt keskitytään kunnon kohottamiseen, treenailuun ja pari kisaa alle vielä ennen Vantaan reissua.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Vautsi, onnea nollista :-)
ässämeissä nähdään, tosin yritän pysyä kameran kanssa tollereita kuvaten, kerrankin pääsee paikan päälle, ihan läheltä :-)!!