tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ensimmäiset AgiSM-kisat

Wäinön liitoa joukkueradalla

MEDIJOUKKUE

Wäinö yksilöradalla


Jännitystä agilityn parissa jo pienestä pitäen...



Mukava viikonloppu Vantaalla SM-kisoissa on takana. Ensimmäiset SM-kisat osallistuttu:) Tulokset eivät päätä huimaa, mutta kokemusta ja motivaatiota kaapattiin mukaan sitäkin enemmän. Ihanaa oli myös nähdä, kuinka tollereita oli arvokisoissa mukana iso liuta!


Lauantaina oli aikaisin aamusta meidän joukkuekisavuoro Wäinön kanssa. Rata oli Eija Berglundin suunnittelema todella kinkkinen pätkä. Niinkin kinkkinen, että lopputuloksissa vain 1 joukkue sai aikaan nollatuloksen ja ainoastaan 7 joukkuetta minkäänlaisen tuloksen. Myös meidän maxitollerijoukkue saavutti HYL "tuloksen" tällä kertaa. Wäinön kanssa taituroimme hyllyistä kasaan yhden. Olin silti tyytyväinen, koska vaikealla radalla (ja 5 hyllyn putken jälkeen) onnistuin pitämään pääni kasassa loppuun asti huolimatta varastamisesta lähdöstä ja pienestä ajoitusvirhestä, joka aiheutti hypyn takaakierron väärästä suunnasta. Muuten jaksoimme kirittää radan loppuun ja ihan kohtuullisella menolla:)


Willasukkanen kisasi tollerimedijoukkueessa Hannan ohjaamana. He onnistuivat tekemään todella hienon ratasuorituksen. Meno oli kyllä upeaa katseltavaa. Harmittava hylly tuli kuitenkin, kun Willa kerkesi vilahtaa putkeen liian aikaisin. Medit taituroivat yhteistuloksen 50 ja sijoittuivat sijalle 16.


Yksilökisa oli vuorossa sunnuntaina. Rata oli meille aika kaamea. Mujusen putkihässäkkä ei vilunväreitä aiheuttanut tällä kertaa vaan eniten inhottava alkusuora, jonka päässä oli takaakierto. Kepeille lähetyskin olisi vaatinut teknistä osaamista, jota meiltä ei vielä löydy... Haastava rata oli kaikille, koska 169 koirakosta nollatuloksen saivat vain 5 koirakkoa. Meidän rata oli kyllä aikas kamalaa menoa! Kilpajuoksun alkusuoralla voitti Wäinö-kuinkas ollakaan ja takaakiertoa väsättiin kauan. Turhia kieltoja tuli, kun en ohjannut tarpeeksi selkeästi loppuun asti. Jännitys ja hengästyminen veti myös käskytysäänen hiljaiseksi. Rimoja ropisi muutamia ja ratavirheitä kertyi yhteensä 25 +päälle yliaikaa. Tulos kuitenkin ja kauaksi ei lopulta finaalistakaan jääty, koska sijoitus oli 55/169 kun 50 ekaa pääsi finaaliin.

Jäimme katselemaan finaalit ja treenikaverit Aida ja Rocky taiturovatkin upeat tulokset! 13. ja 18. sijoitukset olivat tosi hienoa ekoissa SM-karkeloissa, ONNEA KOVASTI!!!:)

3 kommenttia:

Jonna, Choco & Saimi kirjoitti...

Onnea tuloksesta maxien karsintaradalla, tosi lähelle finaalipaikkaa pääsitte!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut teille maxien karsintakisasta. Harmi, ettei finaalipaikkaan riittänyt. Ja erityisonnittelut äiskän näköiselle agilityfanille ja koko perheelle! Olen niin odottanut, että oltais nähty teidät jossain, niin olisin onnitellut kasvotusten, mutta onnittelut tulee tässä nyt sitten hivenen myöhässä ;). Mari & Rooa

mipe kirjoitti...

Kiitos onnitteluista teille molemmille:) Niin ja onnittelut vielä Chocon hienosta joukkueradasta!
Nähdäänkö Mari agirodussa?