maanantai 4. tammikuuta 2010

Menestyksekästä uutta vuotta!!!


Muutama päivä tätä vuotta on jo kulunut. Lomani ansiosta olemme kerinneet keskittyä niiden aikana treenaukseen ja yhdet agiepiksetkin on koluttu. Itseasiassa vuosi alkoi tammikuun ensimmäisenä hienosti epiksillä lempäälän uudessa SportDog Parkissa. Hanna kisasi Willalla kahdella radalla ja ensimmäiseltä eli agiradalta parivaljakko pokkasi hienon nollavoiton! Waude!:) Toinen rata oli hyppis ja sekin sujui hienosti. Kepeillä Willa lopetti pujottelun hieman liian aikaisin ja Hanna palautti uudelleen keppien alkuun. Vaikka Willasta näki, kuinka sitä uusintakerta turhautti se piti hienosti hermonsa ja kepit sujuivat ilman sijaistoimintoja loppuun saakka. Lukuunottamatta yhtä väärää putken suuta parivaljakko taiteili loppuradan puhtaasti:)

Uusi halli keinonurmineen on muuten aivan loistava! Episten ajan sitä oli myös hieman lämmitetty, joten oli luksusta kisailla siellä, kun ulkona paukkui kova pakkanen.


Tänään kimppatreenailimme noutajien kanssa tokoa. Willa pääsi opiskelemaan ruudun ja hyppynoudon alkeita. Hyppynouto sujui odotettua kivuttomimmin ja päästiin pätkityn palautuksen jälkeen kokeilemaan jo kokonaista liikettäkin (ilman heittoa tosin). Ruutua tehtiin sinne leikkiin kutsumalla ja niin, että kävin pyörähtämässä oikealla paikalla ennen lähetystä ja palkkasin heti sinne menosta lelulla. Keskittymisharjoituksia teimme sen lisäksi ja kokonaisena liikkeenä liikkeestä istumisen ja paikalla makuun. Willan kanssa tokoilu on kyllä kivaa. Huolimatta lukemattomasta intoilusta ja pienistä juoksuympyröistä liikkeiden harjoittelun välissä se yrittää tehdessään aina parhaansa. Nyt vaan kotiharjoittelua ennen seuraavia kimppatreenejä:) Wäinö kävi tokoilujen jälkeen treenaamassa alastulo kontakteja A:lla ja puomilla. Virittelin ennen harjoituksia koiraa vähän yli ja sitten vauhdilla kontakteille. Hienosti toimi ja palkkailin lelulla. Myös eteneminen ja pysähtyminen oikeaan paikkaan mun jäädessä jälkeen sujui hienosti, kun laitoin lelun valmiiksi hieman edemmäs kontaktista. Lopuksi vielä lenkkeilimme lumisessa metsässä Sennin ja Lotan kanssa.


Ei kommentteja: