tiistai 8. joulukuuta 2009

Riippuvuusoireita

Kauheaa tuo agility! Kärsin tuskaisista kisavieroitusoireista. Niitä vaan pahentavat kisatulosten ja treenikavereiden blogien lukeminen netistä. Eikä myöskään vanhojen ratavideoiden katselu tuo helpotusta... Wäinön tollerimestis ekan radan voi muuten käydä katsomassa osoitteesta www.youtube.com/watch?v=wzAvy3WbT31&feature=channel . Ja kappas videota katsellessa selkis mihin ylimääräinen aika hukkui radalla- ohjaaja oli pariin otteeseen tukkona radalla koiran edessä. Kepeille vienti ja putken jälkeinen radan unohdus viivästivät menoa aika tavalla. Niin ja eipä tuo pöydän suorituskaan nopeimmasta päästä ollut.. Mutta kaikesta huolimatta nolla:)

Nyt ollaan treenailtu itekseen navetalla ja kerran viikossa Tamskin tallilla ryhmässä. Vielä joulukuun olisi tarkoitus osallistua ratatreeneihin ja sitten jäädään omiin harjoituksiin muutamaksi kuukaudeksi. Minkähänlaisia riippuvuusoireita sitten ilmenee? No tokoilla olisi tarkoitus sitten senkin edestä...

Sain vihdoinkin nettisivuille uudet väritykset ja lyhyen kasvattajaosion. Niihin voi käydä tutustumassa www.elisanet.fi/agitollot

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Riippuvuusoireita olen itsekin huomanut, kun viimeksi syyskuussa on agiradalla käynyt. Onneksi Iitu on tulossa ensi vuodesta vakituisesti asumaan tänne Espooseen, päästääkin kisamaan. Treenaaminen tosin itsenäistä, joillekin eri kursseille yritetään päästä.

Tildakin mitä luultavasti on tulossa agikoira, harjoiteltu on jo ilman hyppyjä ja putkea ja osaapa neiti on vinokepit (6kpl) suorittaa ongelmitta.

Onko teille suunnitelmia ensi vuodelle, mihin lähette kisamaan? Onnea kivasta kennelnimestä!