sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Tollerimestikset

Tänä vuonna kisattiin yhdistyksen agimestaruuksista Niihamaassa TAMSKin kisojen yhteydessä. Punaturkkeja paikalla vilisi mukavasti, medejä muistaakseni 6 ja maxeja oli ainakin ilmoittautunut 18.

Itse olin paikalla agilitytoimikunnan jäsenenä ja vietin aikas paljon ajasta tuloslaskentakopissa, kun työntekijöitä kipeästi tarvittiin. Vaikka en itse suorituksista ehtinyt niin paljon nauttia, näin tulokset kyllä listojen ja lappujen kautta. Kisaamassa oli ite Wäinön kanssa maxeissa ja Willa sai ohjurikseen tällä kertaa Saaran. Hienosti sujui yhteistyö Saaralta ja Willalta. Paljon kiitoksia siis Saaralle hienosta kartturoinnista!!! Varsinkin eka rata oli tosi kivan näköistä menoa, ilman ylimääräistä paineistumista:) Toisella radalla vanha mörköläinen eli kepit tuottivat hieman vaikeuksia. Ekalta radalta kymppi ja hieman yliaikaa ja toiselta hylly. Hienoa nähä, että Willa toimii kyllä kisoissa hyvin vieraankin ohjaajan (treeniä ei ollut takana ollenkaan) kanssa. Itseasiassa varmaan paremminkin, kuin mun kanssa lähiaikoina. Meiän yhteistyö ei vielä oikein ota sujuakseen- kumpikaan ei taida luottaa kisatilanteessa toisiinsa.

Wänän kanssa pakerrettiin ekalta radalta hieman sählätty, mutta kuitenkin nolla plakkariin! Aika jäi oudon hitaaksi tällä kertaa- olisikohan tämä isomahainen ohjaaja hieman hidastanut tahtia? Wäinö kuitenkin palkittiin luokan parhaana tollerina ja sai mestisjahtiin täydet pisteet.
Toisella radalla tehtiin nollaa loppusuoralle saakka, huolimatta pienestä kiepahduksesta keppejen jälkeen. A:n alastulosta typerä kontaktivirhe- olisi pitänyt loppuunasti käskyttää tiukemmin. Mutta tyytyväinen olin päivän saavutuksiin:) Maxeissa käytiin tiukkaa mestaruuskamppailua loppumetreille saakka ja lopulta Wäinö palkittiin edellisvuoden tapaan 3. parhaana maxitollerina:)

Mestaruudet uusivat medeissä Jonna ja Choco (2. Rooa ja Mari 3.Saara ja Viggo) maxeissa Pentti ja Raisa (2. Aino ja Eppu 3.Miia ja Wäinö). ONNEA KOVASTI!!!

Niin ja vielä lisäyksenä; pokattiin myös Pohjois-Häme Cupin 3.palkinto. :)

Ei kommentteja: