maanantai 21. lokakuuta 2019

Muutoksen tuulia ja kuulumisia

Parissa vuodessa on tapahtunut paljon...
Kuulumiset ovat ensisijaisesti päivittyneet facebookiin, mutta kyllä tätäkin blogia päivitellään silloin tällöin. Suurin muutos laumassamme on kahden rakkaan koiran, ensimmäisien tollerieni siirtyminen ajasta ikuisuuteen. Wäinö lähti kaikkien rakkaiden läsnäollessa 6.8.2018 kipujen lisääntyessä (takana useampi välilevy pullistuma ja vestibulaariset kohtaukset). Muutama kuukausi myöhemmin j11.12.2018 jouduin päästämään Willankin pois, kun äkillisesti heikentyneen terveydentilan syyksi paljastui pernakasvaimet. Suru ystävien menetyksestä on edelleen jotain sanoinkuvaamatonta, mutta onneksi on rakkaat muistot ja valokuvat <3 p="">


Lauman ainoaksi koiraksi yhtäkkiä jäänyt Wii sai itselleen alkuvuodesta "pikkusiskon" kun Ninnin kasvattama Burning Red's Calling All Ducks eli Wau muutti meille. Nyt Wau on 11kk ikäinen tarmonpesä ja Wii kohta 9v punaturkki.



Meidän koiraelämä on reilun vuoden verran ollut melko vilkasta, koska oman yritykseni myötä meillä on lähes koko ajan hoidossa muiden rakkaita lemmikkejä. Kotihoidossa, mahdollisimman kodinomaisesti ja koiralle stressittömästi hoidan ensisijaisesti koiria.



Kasvattini lähestyvät juuri 9v ja 4v ikää. Sen kunniaksi laitan lähiaikoina tänne blogiin kuvakollaasin kaikista ihanista karvalapsistani. Eli olkaa kuulolla lähiakoina :)

Ei kommentteja: