tiistai 16. kesäkuuta 2015

Joukkue SM 2015 ja kasvattien hyviä uutisia:)

                        Willa Agilityn joukkue SM:ssä 2015 Oulussa. Kuvaajana Sari Eskelinen.

Tänä vuonna edustimme Rotuyhdistyksen joukkueessa Willan kanssa. Wii tyytyi tälläkertaa varakoiran rooliin. Reippaalla ja etenevällä radalla mammakoira päästeli hienosti eteenpäin. Henkinen nolla, mutta puomin alastulosta rapsahti 5vp, kun Willa loikkasi alastulon puomin sivulle, eikä siis tassut koskeneet alastulokontaktiin. Mutta kovasti olimme molemmat tyytyväisiä rataan ja kiva oli! Willan kanssa agilitaamisesta on alkanut tosissaan nauttimaan. Virheitä ja vääriin putkiin karkailua toki sattuu edelleen, mutta teknisesti koira on ihanan osaava ja ikä on vähän hidastanut mediketun menoa, joten ohjaaja kerkeää mukaan nykyään paremmin :D Koko joukkue teki loppujen lopuksi hienosti tuloksen 25 vp:llä.

Iloisia uutisia on kantautunut Kotkan suunnalta. Willan ja Novan lapsonen Wiljo (Tuplaveen Tottakai)on löytänyt mieleisen uuden harrastuksen, joka tuntuu sopivan Wiljolle ja Katrille todella hyvin. Wiljo onkin jo lyhyessä ajassa kerennyt läpäisemään etsijäkoiratestin ja jatkaa reenaamista etsijäkoiraryhmässä. Nenä toimii Wiljolla upeasti ja intoa riittää!:)

Moonan(Tuplaveen Tulikettu) omistajilta kantautui myös loistavia uutisia! Silmäpeilauksessa talvella löydettiin epäilyttävä muutos, jonka pelättiin aluksi olevan autoimmuuniperäinen silmäkasvain. Nyt näyttääkin siltä, että löydös olisikin osoittautunut ruuan vaihdosta aiheutuneen allergian oireeksi. Tällä hetkellä koiruus on täysin oireeton eikä silmästä löydy enään mitään epäilyttävää. Ihana ja helpottava uutinen:)

Mukavaa kesää ja toivottavasti pian lämpeäviä uimavesiä toivottaa WWW <3 p="">


Ei kommentteja: