lauantai 1. helmikuuta 2014

Täällä me ollaan!

Päivitystahti on hidastunut aikalailla. Osansa on varmasti tällä elämäntilanteella- kahden pienen lapsen kanssa arjen pyörittäminen on aikas kiireistä puuhaa. Koirien kanssa pyritään harrastelemaan ja kisaamaan agissa ahkerasti ja sitten on nämä meidän muut eläimet. Pari vuotta sitten meille muutti kanoja (tällä hetkellä 5+kukko+tiput) ja vuosi sitten lampaita. Nyt odotellaan karitsointeja ja lisätään uuhien määrää. Hommat ei ihan heti lopu :)

Wäinö on siirtynyt toistaiseksi (ja todennäköisesti myös lopullisesti) kisaeläkkeelle. Viime kesänä vaivannut ontuminen saatiin kipulääkkeillä kuriin, mutta epäilyksiä rangassa olevasta tyrästä on. Wäinö harrastaa kevyttä (?) agia silti viikottain.

Willan kanssa on pikkuhiljaa toivuttu viime kesän mahtavasta SM-pronssista. Vaikka musta tuntuu välillä etten ole sitä vieläkään tajunnu. Yhdistys muisti meitä ihanalla kehystetyllä joukkuekuvalla ja mitali roikkuu siinä muistona <3 Nyt ollaan todellisuudessa eli tuskaillaan sen tuplanollan kanssa (sitä ei olla vielä ikinä saavutettu..). Tänä vuonna olisi kotikisat ja olisihan se niin hienoa...

Wii aloitti agikisaamisen elokuun loppupuolella ja nousi muutamassa kuukaudessa kolmosiin :) Tammikuussa kokeiltiin kunkkuluokkaa ensimmäisen kerran. Wiin kanssa ollaan edelleen mukana nuorten koirien aluellisessa valmennusryhmässä ja koitetaan kehittää liitelytaitojamme. Niin ja käytiinhän me elokuussa korkkaamassa Tokokoekin. Hienosti ALO1 182P. Nyt ootellaan taas uutta reenimotivaatiota tokon saralla.

Mutta täällä siis ollaan, vaikka välillä onkin hiljaista. Enemmän ja ajankohtaisemmin meistä löytää tekstiä facebookin kautta, mutta yritän välillä päivitellä tännekin. Ja kiinni saa sähköpostitse ja puhelimitse. Meille saa edelleen sovittaessa tulla tutustumaan koiriin ja punaisten rotuun, vaikka pentuesuunnitelmia nyt ei olekaan.

Ei kommentteja: