torstai 21. kesäkuuta 2012

SM-kisat ja kuvaustuloksia

Ensimmäiseksi hienoja uutisia! Wilhon ja Nelsonin lonkkakuvaustulokset ovat tulleet. Wilho A/A 0/0 ja Nelson B/B. Hienoja pikkutollereita! Wiljo kuvataan myös kesäkuun aikana.

Viime viikonloppuna kisattiin Jyväskylässä Suomenmestaruuksista ja tänä vuonna me olimme mukana vain joukkuekisassa. Wäinö starttasi tollereiden maksijoukkueessa ja toukokuussa terveen paperit saanut Willa tollereiden medijoukkueessa.
Wäinön rata ei mennyt ihan nappiin, mutta tuloksesta pidettiin kiinni ja sehän saatiin. Kaksi rimaa ropsahti alas ja mun piikkiin tuli kaksi kieltoa. Ihan täysin omaa ohjaussähläystä. Onnistuin mokaamaan vielä pahemmin mediradalla, jossa Willa teki aivan mahtavan radan. Hieno, nopea nolla sieltä oltaisiin saatu jos ohjaaja ei olisi kesken vuoden tärkeimpien kisojen unohtanut rataa muutamaksi sekunniksi... Katsoin väärää estettä enkä ehtinyt enään virhettäni kunnolla korjaamaan vaan Willa teki hienon takaakierron oikean esteen tilalle. Siitä siis rata hylkääntyi. Todella iso harmitus Willan puolesta- olisi nollansa niin ansainnut!

Tollerijoukkueet kuitenkin selvisivät hienosti kisasta ja pitkästä aikaa molemmat joukkueet saivat tuloksen ja sijoituksen. Maksit 32. ja medit 29. Hienoa! Kiitos joukkuekavereille! Punaisista sai kyllä olla ylpeä. Yksilökisoissa loistivat Viggo ja Viski, sijoittuen finaalissa 25. ja 14. Todella vähän oli tänä vuonna tollereita yksilökisassa. Toivottavasti ensi vuonna punaista vilkkuu enemmän.

Laitan tunnelmaa luomaan muutaman äksöni kuvan agikisoista kevään aikaisemmista kisoista. Kuvaajana Tytti Käyhkö









Ei kommentteja: