sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Agirodussa mukavaa

Muutama kuva Mansen maksitollot joukkueen tollerien liitelystä ja kisatunnelmasta


Kiva viikonloppu Nastolan Agirodussa on takanapäin. Reissu oli rankka aikaisine heräämisineen ja pitkine kisapäivineen, mutta ihan mahrottoman mukava!
Launtaina kisattiin yksilökisoja ja karsintaa Avo-SM finaaliin. Kummankaan kanssa ei finaalin asti päästy. Willan karsintarata oli aika katastrofaalinen. Hirveää menoa, ei mitään hallintaa ja lisäksi keppivirheet=HYL. Sen sijaan toinen rata myöhemmin illalla meni ihan kivasti, yhtä putkipelastusta lukuunottamatta. Ja mikä parasta ensimmäinen kisarata pitkiin aikoihin, jolla kepit onnistuivat! Jes! Riemu oli rajaton:)
Wäinön karsintaradalla kolisivat alas muurin palikat ja yksi rima. Huomaamattani otettiin lisäksi kontaktivirhe puomilta. Tuloksena loppujen lopuksi 15vp kohtalaisen hyvällä ajalla. Toisella radalla myös rimat lentelivät alas. Lopussa otin pituudelle ohjauksen vähän heikosti ja jätin koiran selkäni taakse, jolloin se hyppäsi hieman vinosti. En jaksanut enään korjata, joten tuloksena hylly.

Majoituimme yöksi Lahden keskustan Cumulukseen. Se olikin koirille ihka ensimmäinen kerta hotellissa.

Sunnuntaina kisasin molemmilla joukkueradat. Wäinön alkuperäinen ohjaaja estyi tulemasta, mutta kerkesin hyvin ohjaamaan molemmat, koska maxit olivat vasta iltapäivällä. Willan aamuinen joukkuerata oli aikas hankala. Suorituksellamme keräsimme lähinnä pistesaalista virhepisteistä. Hyllyjä ropisi pikkukoiran lukitessa vääriä esteitä. Vauhti oli kuitenkin kovaa. Rata tuotti hankaluuksia myös muille joukkueen jäsenillemme, ainoastaan medimies Viggo taituroi radan lähes virheettä yhdellä kontaktiloikkauksella. Sijoituksemme oli muistaakseni n.31.
Wäinön kanssa starttasimme joukkueen Novaskoottereiden avaaja koirakkona. Rata oli helpohko juoksupätkä ja kovalla vauhdituksella vetäsimme siitä nollan. Aikamme oli todella hyvä ja sillä peittosimme monta huipulla kisaavaa paimenliitäjää. Koko joukkue suoriutui radasta mallikelpoisesti ja suoritukset katseltua ei voinut, kuin tuumata, että on vaan "niin pirun taitavia ja nopeita noutajia!" Loppujen lopuksi pääsimme sijalle 9. mikä oli todella hieno suoritus useiden kymmenien maksijoukkueiden joukossa.

Kiitos mahtavalle matkaseurallamme ja joukkuetovereillemme mukavasta viikonlopusta!:)Ei kommentteja: